5 509409 Centipat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 144 5 Haziran 2022 #1 MHRS üzerinden randevu aldım fakat ön muayene randevusu oluşturuldu diyor. Dolgu yaptirmak istiyorum çünkü hafif sızı var. İlk seferde yapılmaz mı?
MHRS üzerinden randevu aldım fakat ön muayene randevusu oluşturuldu diyor. Dolgu yaptirmak istiyorum çünkü hafif sızı var. İlk seferde yapılmaz mı?
oEnesQLF Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 509409 dedi: MHRS üzerinden randevu aldım fakat ön muayene randevusu oluşturuldu diyor. Dolgu yaptirmak istiyorum çünkü hafif sızı var. İlk seferde yapılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ön muayenede dişlerine bakacak ve ikinci muayenede de dolgu yapar.
509409 dedi: MHRS üzerinden randevu aldım fakat ön muayene randevusu oluşturuldu diyor. Dolgu yaptirmak istiyorum çünkü hafif sızı var. İlk seferde yapılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ön muayenede dişlerine bakacak ve ikinci muayenede de dolgu yapar.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 5 Haziran 2022 #3 Daha dün babam kanal tedavisi yaptırdı. Gece randevu bulmuştuk, geçen hafta muayeneye gitti. Oradan tekrar randevu vermiş dün işlemini yaptırdı.
Daha dün babam kanal tedavisi yaptırdı. Gece randevu bulmuştuk, geçen hafta muayeneye gitti. Oradan tekrar randevu vermiş dün işlemini yaptırdı.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 İlk seferde muayene oluyor sonraki seferde tedavi işlemi yapılıyor.