Diş kanal tedavisinden sonra dişte ağrı

Daha fazla  
30dk - 1saat önce 2 sağ üst dişimde kanal tedavisi yapıldı.
Aradan yaklaşık 1 saat geçti uyuşukluğu halen var ve biraz fazla ağrı yapıyor, sanki o masadayken dişime iğne koyar gibi bir ağrı.
Yakında ağrı da geçer mi ne yapmalıyım?

Hocam geçmiş olsun öncelikle bana da kanal tedavisi yapılmak zorunda erteleyip duruyorum dolgu yapılırken acıttı doktor kanal tedavesinde daha da acır diye korkutuyorlar. Nasıl geçti yani o acıya katlanılır mı en azından benim dişim idare ediyor da.

En baştan anlatmak gerekirse; benim de ağrı sızı yoktu yaşım 17.5 babam 18'den sonra ücretli olur diye erkenden yap dedi.
Bende tedirginlik + korku vardı biraz.
Birkaç video izledim YouTube'da nasıl yapıldıgına dair. Sanırım dişi deliyorlar ve benimkini delme aşamasında biraz o kokudan ve suyun ağzımda doluşmasından rahatsızlandım ara sıra o pis suyu yutkundum fakat zararı olacagını düşünmüyorum.
Daha sonra dişi deldikten sonra birkaç şey koydu ve röntgene gönderdi.
Daha sonra masaya tekrar uzandım ve çakmakla iğne gibi bir şey yakıp ağzımın delik yerine koydu, burada sadece bir şey yapıyordu sağa sola döndürdüğü bir şey vardi çok az bir şey tedirginlikten de dolayı biraz ağırdıgını hissettim fakat anestesi iğnesi ağrısı kadardı.
O anki stresle biraz kasıldım sanırım. Dolgu da falan ağrı sızı yoktu.
Yani kısacası Ağrısı yok ben boşa tedirginlendim.

Korku çok yok ama o tedirginlik bitiriyor. İğne mesela canımı çok yakmıyor yani uyuştururlarken ondan sonra acıtmıştı öyle bir şey olmadı mı? Dolguda galiba en arka diş tarafımda yaptığı şeyi hissediyordum ön taraftakilerde hissetmiyordum belki uyuşturamamıştır ondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…