Diş lekeleri en iyi nasıl gider?

Biliyorum hocam para vermek istemiyorum şu anlık. Youtube'da diş doktoru karbonat öneriyordu sadece o da lekeler için bende de lekeler var sarılık yok.
Devlet hastanesine gidebilirsin bu tarz şeyler basit olduğu için genelde randevusuz yapılır.

Benim de aynı dostum. Splat blackwood öneririm. Arada bir kliniğe gidip temizlet.

Benim de aynı dostum. Splat blackwood öneririm. Arada bir kliniğe gidip temizlet.
Teşekkürler. Gratis'te varmış sanırım alıp deneyeceğim.

Aldım dediğin macunu bugün fırçaladım tadı elektronik sigaramın tütünlü likitine benziyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Gratis'te varmış sanırım alıp deneyeceğim.

Aldım dediğin macunu bugün fırçaladım tadı elektronik sigaramın tütünlü likitine benziyor.

Aktif kömür olduğu için uzun kullanımda diş minesini zayıflatıyor sen arada normal diş macunu da kullan dostum. Günde 3 litre kahve 2 paket sigaraya rağmen iyi tutuyor dişlerimi. Bir de Listerine Advanced white da kullanabilirsin.

Anladım hocam, tadı baya iyi diş macunlarının ağızda bıraktığı tadı sevmiyorum ama bu öyle değil. Dişlerim de baya gelişme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…