B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Temmuz 2023 #1 Diş macunu sürülür, 12 saat bekletilir ve hafif bir darbe sonucu kol kırılır. Böyle bir şey mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Diş macunu sürülür, 12 saat bekletilir ve hafif bir darbe sonucu kol kırılır. Böyle bir şey mümkün mü?
MASALADASI TR Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 293 Yer İstanbul / Zeytinburnu 13 Temmuz 2023 #2 Zannetmiyorum.
L leadsoldi Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: Diş macunu sürülür, 12 saat bekletilir ve hafif bir darbe sonucu kol kırılır. Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kolu bilemem ancak parmak da çalışıyor
BitikBirİnsanEvladı dedi: Diş macunu sürülür, 12 saat bekletilir ve hafif bir darbe sonucu kol kırılır. Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kolu bilemem ancak parmak da çalışıyor
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.330 Makaleler 5 Çözümler 21 13 Temmuz 2023 #5 12 saat ketçapta tutarsanız da eriyor hocam(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
12 saat ketçapta tutarsanız da eriyor hocam(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Temmuz 2023 #6 leadsoldi dedi: Kolu bilemem ancak parmak da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Parmak kırarsak işten izin alabiliyor muyuz?
leadsoldi dedi: Kolu bilemem ancak parmak da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Parmak kırarsak işten izin alabiliyor muyuz?
L leadsoldi Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #7 Bilmiyorum o sebeple denememiştim
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Temmuz 2023 #8 leadsoldi dedi: Bilmiyorum o sebeple denememiştim. Genişletmek için tıkla... Elimi kırabilir miyim? Ayrıca hastaneye gittiğimde nasıl kırdığım belli olur mu? Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin. Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin.
leadsoldi dedi: Bilmiyorum o sebeple denememiştim. Genişletmek için tıkla... Elimi kırabilir miyim? Ayrıca hastaneye gittiğimde nasıl kırdığım belli olur mu? Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin. Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin.
L leadsoldi Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #9 BitikBirİnsanEvladı dedi: Elimi kırabilir miyim? Ayrıca hastaneye gittiğimde nasıl kırdığım belli olur mu? Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin. Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin. Genişletmek için tıkla... Elini belki daha sert darbeyle kırabilirsin.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Elimi kırabilir miyim? Ayrıca hastaneye gittiğimde nasıl kırdığım belli olur mu? Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin. Zorunda olmasam böyle bir konu açmam. İşten zevkine kaçmak için yapmıyorum lütfen gülmeyin. Genişletmek için tıkla... Elini belki daha sert darbeyle kırabilirsin.