Dış mekan Wireless adaptör seçimi

Jiyanxx

Decapat
Selam arkadaşlar.Wireless kopmasi yüzünden bu iki üründen sizce hangisi iyi?

1. EDUP ED-W14 W-14 DIŞ PANEL AUOTDOOR

40DBI PANEL ANTEN VE RALİNK 3070 ÇİPSETLİ USB DIŞ ORTAM ADAPTÖR

2. EDUP ED-w12 USB Wireless Adapter Yüksek Çekim

40DBI PANEL ANTEN VE RALİNK 3070 ÇİPSET DIŞ MEKAN AUTDOOR

Ben ikisinide inceledim. İkiside ayni gözüküyor.Yorumlar için teşekkürler.

Kablosuz ağlar konusu ile uzun zamandır ilgileniyorum.
Öncelikle bu çöpleri ele!

Benim sana tavsiyem fiyat performans olarak TP-Link ürünleri seçmen. Çok kaliteli ürünler var ama aşırı pahalılar.

Ben geçenlerde Letgo'dan 2ci el Wa7210N AP'yi 100 tl aldım
5210G'nin bir üst versiyonu. Canavar gibi.

2ci el 5210g fiyatları 100 tl civarı şansın varsa wa7210n gibi üst modelleri 120 gibi bir fiyata bulabilirsin.

Sana 2 tanemi lazım bilmiyorum ama bu cihazların rami işlemcileri oldukça iyi. KM'lerde öteden bile çok iyi performans alıyorsun. Tüm fonksiyonlara sahip.

Siz ne kadar mesafede kullanacaksınız kaç cihaz alacaksınız bir bilgim yok ama o bahsettiğiniz cihazları hiç almamanızı öneririm. Söyledikleri verimi büyük ihtimal alamazsınız.

Tp-link ürünlere kendi yazılımları hariç Ubiquiti cihazların kullandığı Airos yazılımıda atılıyor.

Bu sayede daha da iyi performans alıyorsunuz.

5210g ve wa7210n örnek vermemin sebebi fiyat ve performans açısından uygun olması. Çok daha iyi ürünler tabi var.

Uzun mesafe Wifi sinyal yakalamak için kullanacağim.TP-LINK söylediğin TL-WA7210N 150 Mbps N Kablosuz 12dBi Çift Polarize Anten dış ortam için çöp ve yetersiz bir ürün.Kısa mesafelerde kaliteli olabilir.Lakin benim işime yaramaz.

Hocam merhaba bir arkadaş wifi şifresi kırıyor, menzili arttırmak için ne önerirsin wifi adaptörmü ,wifi anten mi , accespoint filan ne yapabiliriz birde yönsüz antenli olması lazım sanırım ?

edup w 14 çalışmıyor sürümü ne ? bunun çok araştırdım ama bulamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…