Diş okunur mu?

Şu an sınav ayarı denemelerde 85-90'a 40-45 geliyor. Diyorum şu 3 ay basıp 1 yılımı daha heba etmeyeyim? Özel veya devlette güzel maaşlara kolay iş bulunabiliyor mu? Veya özel diş polikinliği tutar mı? Sonuçta artık her yerde polikinlik var.

Benim kuzen geçen sene okulu bitirdi, atanamadı, şuan özelde ve pek memnun olduğunu söyleyemem, yoğun iş temposunda düşük maaş biraz can sıkıcı ve patronuda çok iyi biri sayılmaz.

Dişçiler genelde çok fazla kazanıyorlar. Bu zamana göre şuan araştırdım +15 yıl işi yapsan 200 bin maaşı varmış.

Bizim burada dolgu 10 binden başlıyor sen düşün.

Yakında veterinerlik gibi bunu da yiyip bitirebilirler. Dikkatli olmak lazım. Hemen kazanıp bitirip işini eline almaya bak.

Yeni diş mezunu olarak yazıyorum. DUS gibi kazık bir sınavı geçersen iş kesin olarak var, onun dışında sana bağlı. Sen mezun olasıya neler değişir bilemem bizde ilk girdiğimizde kesin iş buluruz diyorduk ama öyle olmadı, 5 senede TR'de her şey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…