Dış ortam internet kablosu ve Ethernet kablo tavsiyesi

Bütçe
1000

953284

Attopat
Merhaba techno üyeleri, başlıktan da görüleceği üzere iki ürün tavsiyesi almak istiyorum. Ne olduğu belirsiz çok marka var karar veremedim, dış ortam için 50, ev içi ise 10 metrelik Ethernet kablosu arıyorum. Bildiğiniz, kullandığınız kablolar varsa paylaşırsanız sevinirim. Uygun olursa ayrıca çok sevinirim

Belki şans işidir bilemem ama köşedeki elektrikçiden aldığım kabloyu yıllardır kullanıyorum ve hız kaybı gibi sorunlar yok, kumar oynamaya değer aslında.

Saf bakır olmasına dikkat et. Dış hatta izalasyon dayanıklı olsun iç hattın saf bakır olup en ucuz kablo iş yapar. Sakın e-ticaret sitelerinden en ucuzu alma onlar sahte bakır.

Belki şans işidir bilemem ama köşedeki elektrikçiden aldığım kabloyu yıllardır kullanıyorum ve hız kaybı gibi sorunlar yok, kumar oynamaya değer aslında.

Yarın bir yoklayayım o halde, belki iyi bir şeye denk gelirim. Teşekkürler öneri için.

Ayrıca tavsiye veren diğer arkadaşlara teşekkürler. @cCcem @NYTMARE

Yarın bir yoklayayım o halde, belki iyi bir şeye denk gelirim. Teşekkürler öneri için.

Dış mekan kablosunu ne için istiyorsun hangi tür internet için kullanacaksın eğer VDSL internet için bu kabloyu alıyorsan çok para harcıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…