Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #1 Dün diş taşlarım temizlendi, ondan beri böyle soğuk bir şey içinde yiyince ufak bir sızlama oluyor. Normal midir?
Dün diş taşlarım temizlendi, ondan beri böyle soğuk bir şey içinde yiyince ufak bir sızlama oluyor. Normal midir?
VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.079 Çözümler 7 15 Nisan 2023 #2 Normal.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 Normaldir bende yaşamıştım bir süre zaman tanı hala devam ediyorsa bir kontrol etmekte fayda var.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 15 Nisan 2023 #4 Normal tabii ki de. Sıcakta da oluyor bu durum. Olması da iyi bir şey, gerçek dişine erişmiş oluyorsun en azından
Normal tabii ki de. Sıcakta da oluyor bu durum. Olması da iyi bir şey, gerçek dişine erişmiş oluyorsun en azından
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #5 ImDominatingU dedi: Normal tabii ki de. Sıcakta da oluyor bu durum. Olması da iyi bir şey, gerçek dişine erişmiş oluyorsun en azından Genişletmek için tıkla... Hocam alt süt dişlerimin arasında bir kürdan ucu kadar boşluk varmış yeni anladım Diş taşlarından dolayı dolu gibiydi
ImDominatingU dedi: Normal tabii ki de. Sıcakta da oluyor bu durum. Olması da iyi bir şey, gerçek dişine erişmiş oluyorsun en azından Genişletmek için tıkla... Hocam alt süt dişlerimin arasında bir kürdan ucu kadar boşluk varmış yeni anladım Diş taşlarından dolayı dolu gibiydi
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 15 Nisan 2023 #6 Hank J Wimbleton dedi: Hocam alt süt dişlerimin arasında bir kürdan ucu kadar boşluk varmış yeni anladım Diş taşlarından dolayı dolu gibiydi Genişletmek için tıkla... İyi bari temizledilerse düzgünce hocam Dişlerinize de düzgün bakarsınız artık.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam alt süt dişlerimin arasında bir kürdan ucu kadar boşluk varmış yeni anladım Diş taşlarından dolayı dolu gibiydi Genişletmek için tıkla... İyi bari temizledilerse düzgünce hocam Dişlerinize de düzgün bakarsınız artık.
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.574 Makaleler 2 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #7 Hank J Wimbleton dedi: Dün diş taşlarım temizlendi, ondan beri böyle soğuk bir şey içinde yiyince ufak bir sızlama oluyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Ben de yapmıştım ve sorduğumda sallanması ve bir şey içerken sıcaklığı normalden fazla hissetilmesi normalmiş.
Hank J Wimbleton dedi: Dün diş taşlarım temizlendi, ondan beri böyle soğuk bir şey içinde yiyince ufak bir sızlama oluyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Ben de yapmıştım ve sorduğumda sallanması ve bir şey içerken sıcaklığı normalden fazla hissetilmesi normalmiş.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #8 Karakurt5877 dedi: Ben de yapmıştım ve sorduğumda sallanması ve bir şey içerken sıcaklığı normalden fazla hissetilmesi normalmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam sallanma olursa geçici mi olur?
Karakurt5877 dedi: Ben de yapmıştım ve sorduğumda sallanması ve bir şey içerken sıcaklığı normalden fazla hissetilmesi normalmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam sallanma olursa geçici mi olur?
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.574 Makaleler 2 Çözümler 6 15 Nisan 2023 #9 Hank J Wimbleton dedi: Hocam sallanma olursa geçici mi olur? Genişletmek için tıkla... Benimki yaklaşık 1 hafta sallanmıştı. Şu an bir şey yok. Uzun süre devam ederse doktora görünmekte fayda var ama.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam sallanma olursa geçici mi olur? Genişletmek için tıkla... Benimki yaklaşık 1 hafta sallanmıştı. Şu an bir şey yok. Uzun süre devam ederse doktora görünmekte fayda var ama.