Diş teli acısı ne zaman geçer?

Kaç ay sürdü?

2 hafta süren bir süre oluyor. Ondan sonra ağrı azalıyor.

Kaç ay sürdü?

Geçen sene ya temmuz idi ya da ağustostu yanlış hatırlamıyorsam. Bir de geçen sene şubattan beri bir damak tedavisi görüyordum. Aparey diye geçiyor ve üst damağımı genişletmek için üst sıralara takmışlardı. Onunla beraber 1 yıldan fazla oldu. Muhtemelen okul bitmeden önce çıkaracağız ya da bittikten sonra.

11 ay civarı sürmüştü benim. Gayet de bozuktu hızlı oldu.

11 ay civarı sürmüştü benim. Gayet de bozuktu hızlı oldu.

Ben de hiç bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum. Genelde birkaç sene boyunca takan insanları gördükten sonra bende herhalde mezuniyetimde falan çıkarırım diyordum fakat neredeyse 1 senede çıkacak. Diş teli güzeldir ya.

Çok fazla diş etimi yara yaptı. Bir an önce çıkarmaya bak.

Çok fazla diş etimi yara yaptı. Bir an önce çıkarmaya bak.

Benim hiçbir sorunum olmadı diyebilirim. O tamamen kişiden kişiye değişiyor bence. Yanlışlıkla çıkan braketimi yuttuğumda triplere girmiştim fakat onda bile bir şey olmadı. Tabii bunda her ay kontrole gidiyor oluşumda etkili olabilir, bilemiyorum.

Hocam taktırırken çok acıdımı.

Taktırırken sıkıntı yok. Fakat takılan günden itibaren ağzımda yara yapmaya başladı. Fakat ağzın tele alıştıktan sonra böyle olmuyormuş. Bir de 2 gündür baskı olduğu için acıyor arada sırada.

Takıldığı günün sahurunda bir brakette ben gömdüm. Tele bağlı değildi diye sorun yaratmıyor herhalde.

Benim de taktırmam gerekiyor ve aşırı travmatik şeylerim var diş konusunda. Öyle diş etine anestezi vs acı verici bir işlemi yok değil mi?

Benim azı dişlerimden birinde ekstra katman vardı orayı aldılar sadece onun içinde iğne yaptırmadım hemen bitti zaten. Tel takılırkende can acıtacak bir şey olmuyor.

Takıldığı günün sahurunda bir brakette ben gömdüm. Tele bağlı değildi diye sorun yaratmıyor herhalde.

Braket yutmak sorun değil fakat leblebi gibi yutmayın bence tel takılı değilse sıkıntı yok ama takılıysa dişçiye görünmede fayda var.

Braket yutmak sorun değil fakat leblebi gibi yutmayın bence tel takılı değilse sıkıntı yok ama takılıysa dişçiye görünmede fayda var.

Hocam geride olan dişteydi dişlerimi kapatamıyordum hissediyordum yani. Sahurda anlık uyku sersemiyken bir anda çat etti fakat geç fark ettim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…