Nlynra Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2024 #1 Braketim şu an telin arasında geziyor, annem bayağı kızar diye söyleyemiyorum korkumdan dedeme söyledim ama korkuyorum yutarım diye. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
Braketim şu an telin arasında geziyor, annem bayağı kızar diye söyleyemiyorum korkumdan dedeme söyledim ama korkuyorum yutarım diye.
Bl4dius Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2024 #2 Nlynra dedi: Braketim şu an telin arasında geziyor, annem bayağı kızar diye söyleyemiyorum korkumdan dedeme söyledim ama korkuyorum yutarım diye. Genişletmek için tıkla... beklemeden acilen diş hekimine söylemen gerekir ve yerine yapıştırılması gerekir. Beklediğin her saniye tel tedavini yavaşlatır
Nlynra dedi: Braketim şu an telin arasında geziyor, annem bayağı kızar diye söyleyemiyorum korkumdan dedeme söyledim ama korkuyorum yutarım diye. Genişletmek için tıkla... beklemeden acilen diş hekimine söylemen gerekir ve yerine yapıştırılması gerekir. Beklediğin her saniye tel tedavini yavaşlatır
Kivancinyo Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 492 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 7500F Soğutucu: Thermalright Assassin X120 C12C Anakart: ASUS Prime B650M-K Ekran kartı: GALAX RTX 4070 SUPER 12GB Bellek: XPG Lancer Black 16GB 5600MHz CL36 Depolama SSD: WD Green SN350 500GB Kasa: VENTO VG3400S Güç kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro 650W Monitör: MSI MAG 274QRFW Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 Nlynra dedi: annem bayağı kızar diye söyleyemiyorum Genişletmek için tıkla... Annene hemen bilgilendir doktorunu arasın. Randevu almadan braketle beraber gidin öyle durumlarda araya alırlar her türlü.
Nlynra dedi: annem bayağı kızar diye söyleyemiyorum Genişletmek için tıkla... Annene hemen bilgilendir doktorunu arasın. Randevu almadan braketle beraber gidin öyle durumlarda araya alırlar her türlü.
WinterSoldier Kilopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 Kızacak bir durum yok. Tel tedavisinde olur böyle şeyler. Hele ki tedavine yeni başlandıysa alışana kadar daha çok kıracaksın. Anneni bilgilendir. Randevu alın doktora gidin yeni braket takacak. Abartılacak bir şey değil yani. 5 dakikalık işlem.
Kızacak bir durum yok. Tel tedavisinde olur böyle şeyler. Hele ki tedavine yeni başlandıysa alışana kadar daha çok kıracaksın. Anneni bilgilendir. Randevu alın doktora gidin yeni braket takacak. Abartılacak bir şey değil yani. 5 dakikalık işlem.
Nlynra Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2024 #5 Daha takılalı 3 4 ay oldu, parası çoktur diye korkuyorum biraz
Kivancinyo Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 492 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 7500F Soğutucu: Thermalright Assassin X120 C12C Anakart: ASUS Prime B650M-K Ekran kartı: GALAX RTX 4070 SUPER 12GB Bellek: XPG Lancer Black 16GB 5600MHz CL36 Depolama SSD: WD Green SN350 500GB Kasa: VENTO VG3400S Güç kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro 650W Monitör: MSI MAG 274QRFW Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #6 Nlynra dedi: Daha takılalı 3 4 ay oldu, parası çoktur diye korkuyorum biraz Genişletmek için tıkla... Sağlıktan önemli mi?
Nlynra dedi: Daha takılalı 3 4 ay oldu, parası çoktur diye korkuyorum biraz Genişletmek için tıkla... Sağlıktan önemli mi?
Nlynra Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2024 #7 Kivancinyo dedi: Sağlıktan önemli mi? Genişletmek için tıkla... Az önce vardık, yaptırdık dedemle para konusu vs açılmadı açıkcası annem biraz gergin birisi dedemle hallettik
Kivancinyo dedi: Sağlıktan önemli mi? Genişletmek için tıkla... Az önce vardık, yaptırdık dedemle para konusu vs açılmadı açıkcası annem biraz gergin birisi dedemle hallettik
XeAx Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #8 Nlynra dedi: Az önce vardık, yaptırdık dedemle para konusu vs açılmadı açıkçası annem biraz gergin birisi dedemle hallettik. Genişletmek için tıkla... Biraz gec olacak ama Allah sabir versin.
Nlynra dedi: Az önce vardık, yaptırdık dedemle para konusu vs açılmadı açıkçası annem biraz gergin birisi dedemle hallettik. Genişletmek için tıkla... Biraz gec olacak ama Allah sabir versin.