Diş teli braketi ön dişime çarpıyor

Arawn920

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün dişime tel taktırdım. Alt çenem geride ve doktorum çene ameliyatı olmadan da tel takılabileceğini söyledi. Şimdi üstteki ön iki dişi yemek yerken alttaki brakete çarpıyor gibi. Yeni taktırdığım yüzünden normal mi? Bu durumu doktora bildireyim mi?

Arkadaşlar dün dişime tel taktırdım. Alt çenem geride ve doktorum çene ameliyatı olmadan da tel takılabileceğini söyledi. Şimdi üstteki ön iki dişi yemek yerken alttaki brakete çarpıyor gibi. Yeni taktırdığım yüzünden normal mi? Bu durumu doktora bildireyim mi?
Direkt üstünden mi çarpıyor yoksa biraz geriden sürtüyor mu? Yine de çenenizin durumu yüzünden bir danışın derim.

Bildirin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı