Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.840 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Merhaba. Alt dişimin birisinde ufak bir yamukluk var. Diş teli mi taktırmalıyım yoksa plak mı? Diş teli ağızı öne doğru uzatır mı? Görünüşüme cidden çok dikkat ediyorum. Ağzımda, çenemde olan bir yamukluğu hiç kaldıramam.
Merhaba. Alt dişimin birisinde ufak bir yamukluk var. Diş teli mi taktırmalıyım yoksa plak mı? Diş teli ağızı öne doğru uzatır mı? Görünüşüme cidden çok dikkat ediyorum. Ağzımda, çenemde olan bir yamukluğu hiç kaldıramam.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.189 Makaleler 2 Çözümler 1.475 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Bu kadar küçük bir tek diş problemi için tel takmanızı tavsiye etmeyeceklerdir zaten. Plak ile çözülecektir.
Bu kadar küçük bir tek diş problemi için tel takmanızı tavsiye etmeyeceklerdir zaten. Plak ile çözülecektir.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.840 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Bu kadar küçük bir tek diş problemi için tel takmanızı tavsiye etmeyeceklerdir zaten. Plak ile çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Peki hangisi daha kısa sürede dişi düzeltir?
Mustafa.Kaan dedi: Bu kadar küçük bir tek diş problemi için tel takmanızı tavsiye etmeyeceklerdir zaten. Plak ile çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Peki hangisi daha kısa sürede dişi düzeltir?
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 Sadece bir diş ise plak daha sağlıklı benim iki çenemde de sorun var diş teli taktıracağım doktor tavsiyesiyle.
Sadece bir diş ise plak daha sağlıklı benim iki çenemde de sorun var diş teli taktıracağım doktor tavsiyesiyle.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.840 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #5 LSL dedi: Sadece bir diş ise plak daha sağlıklı benim iki çenemde de sorun var diş teli taktıracağım doktor tavsiyesiyle. Genişletmek için tıkla... Belki üstte de bir kayıklık vardır. Dikkatli bakınca gördüm. Yani ufak tefek şeylerse diş teli mi öneriyorsunuz?
LSL dedi: Sadece bir diş ise plak daha sağlıklı benim iki çenemde de sorun var diş teli taktıracağım doktor tavsiyesiyle. Genişletmek için tıkla... Belki üstte de bir kayıklık vardır. Dikkatli bakınca gördüm. Yani ufak tefek şeylerse diş teli mi öneriyorsunuz?
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #6 Henss dedi: Belki üstte de bir kayıklık vardır. Dikkatli bakınca gördüm. Yani ufak tefek şeylerse diş teli mi öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benim tavsiye vermem doğru olmaz bir diş hekiminden tavsiye alman daha doğru olacaktır benim iki çenemde de dişlerimde de yamukluk var.
Henss dedi: Belki üstte de bir kayıklık vardır. Dikkatli bakınca gördüm. Yani ufak tefek şeylerse diş teli mi öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benim tavsiye vermem doğru olmaz bir diş hekiminden tavsiye alman daha doğru olacaktır benim iki çenemde de dişlerimde de yamukluk var.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.840 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #7 LSL dedi: Benim tavsiye vermem doğru olmaz bir diş hekiminden tavsiye alman daha doğru olacaktır benim iki çenemde de dişlerimde de yamukluk var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
LSL dedi: Benim tavsiye vermem doğru olmaz bir diş hekiminden tavsiye alman daha doğru olacaktır benim iki çenemde de dişlerimde de yamukluk var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.