C CApollon Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Bu ay diş teli takılacak. MSÜ astsubaylık istiyorum inşallah kazanacağım ama ÖSYM'ye alınmadığına dair birkaç şeyler duydum. Fizik testinde çıkarmak gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Bu ay diş teli takılacak. MSÜ astsubaylık istiyorum inşallah kazanacağım ama ÖSYM'ye alınmadığına dair birkaç şeyler duydum. Fizik testinde çıkarmak gerekiyor mu?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 MSÜ için engel midir bilmiyorum ancak TYT/AYT sınavlarına girmek için engel değil.
5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 24 Aralık 2024 #3 TYT AYT'de engel değil. MSÜ'yü bilemiyorum.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Aralık 2024 #4 Konuya hakim değilim ancak sağlık yönetmeliğinde böyle bir şey yazıyor. Diş teli dahil mi bilmiyorum. Sinavlara engel zaten değil. Dosya Ekleri IMG_2339.jpeg 53,6 KB · Görüntüleme: 195
Konuya hakim değilim ancak sağlık yönetmeliğinde böyle bir şey yazıyor. Diş teli dahil mi bilmiyorum. Sinavlara engel zaten değil.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.995 Çözümler 3 24 Aralık 2024 #5 Keremmss dedi: Konuya hakim değilim ancak sağlık yönetmeliğinde böyle bir şey yazıyor. Diş teli dahil mi bilmiyorum. Sinavlara engel zaten değil. Genişletmek için tıkla... Diş teli buradaki kategorilerin hiçbirine girmiyor, konuyla alakalı başka bir madde yoksa bundan bir sorun çıkmaz.
Keremmss dedi: Konuya hakim değilim ancak sağlık yönetmeliğinde böyle bir şey yazıyor. Diş teli dahil mi bilmiyorum. Sinavlara engel zaten değil. Genişletmek için tıkla... Diş teli buradaki kategorilerin hiçbirine girmiyor, konuyla alakalı başka bir madde yoksa bundan bir sorun çıkmaz.
C CApollon Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #6 Hepinizin yanıtları için teşekkür ediyorum
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Aralık 2024 #7 Otomatik Mandalina dedi: Diş teli buradaki kategorilerin hiçbirine girmiyor, konuyla alakalı başka bir madde yoksa bundan bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Ağız sağlığı ile ilgili 10 küsür madde var ama diş teli buna girmiyorsa hiçbirine girmiyordur. Problem yok diyebiliriz o halde.
Otomatik Mandalina dedi: Diş teli buradaki kategorilerin hiçbirine girmiyor, konuyla alakalı başka bir madde yoksa bundan bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Ağız sağlığı ile ilgili 10 küsür madde var ama diş teli buna girmiyorsa hiçbirine girmiyordur. Problem yok diyebiliriz o halde.