IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 7 Mart 2025 #1 Sanırım marvis, normal diş macunlarına göre daha farklı, diş beyazlatma için yapısında farklı bileşenler var. Diş teline zarar verme ihtimali var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025
Sanırım marvis, normal diş macunlarına göre daha farklı, diş beyazlatma için yapısında farklı bileşenler var. Diş teline zarar verme ihtimali var mı?
PLTOGN Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #2 Herhangı bir sorun olmaz diye dusunuyorum dıs etınede ıyı gelen bir macun.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 3 Haziran 2025 #3 PLTOGN dedi: Herhangı bir sorun olmaz diye dusunuyorum dıs etınede ıyı gelen bir macun. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandınız mı daha önce? Diş beyazlatmaya da fayda ediyor diyorlar doğru mu? Bir tık pahalı bir macun...
PLTOGN dedi: Herhangı bir sorun olmaz diye dusunuyorum dıs etınede ıyı gelen bir macun. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandınız mı daha önce? Diş beyazlatmaya da fayda ediyor diyorlar doğru mu? Bir tık pahalı bir macun...