5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 13 Mart 2023 #1 Geçen hafta tel taktırdım dişci kola tarzı asitli şeyler içmen yasak dedi. Sizce pipetle ice tea içsem sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
Geçen hafta tel taktırdım dişci kola tarzı asitli şeyler içmen yasak dedi. Sizce pipetle ice tea içsem sıkıntı olur mu?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 13 Mart 2023 #2 555232 dedi: Geçen hafta tel taktırdım dişci kola tarzı asitli şeyler içmen yasak dedi. Sizce pipetle ice tea içsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bende taktırdım da pipetle içebilirsin dedi nadir sıklıkla sorun değil bence.
555232 dedi: Geçen hafta tel taktırdım dişci kola tarzı asitli şeyler içmen yasak dedi. Sizce pipetle ice tea içsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bende taktırdım da pipetle içebilirsin dedi nadir sıklıkla sorun değil bence.
3 320195 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 744 Çözümler 1 13 Mart 2023 #3 555232 dedi: Geçen hafta tel taktırdım dişci kola tarzı asitli şeyler içmen yasak dedi. Sizce pipetle ice tea içsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İce tea asitli mi? Bence pipet ile içsen sıkıntı olmaz dişlerine denk getirme
555232 dedi: Geçen hafta tel taktırdım dişci kola tarzı asitli şeyler içmen yasak dedi. Sizce pipetle ice tea içsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İce tea asitli mi? Bence pipet ile içsen sıkıntı olmaz dişlerine denk getirme
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.912 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Mart 2023 #4 İçilir. Soğuk çay asitli değil ama kola, sprite gibi şeylerden uzak dur. Çok içmek zorunda kalırsan da dizlerini fırçala yoksa çok çirkin bir şekilde iz kalır.
İçilir. Soğuk çay asitli değil ama kola, sprite gibi şeylerden uzak dur. Çok içmek zorunda kalırsan da dizlerini fırçala yoksa çok çirkin bir şekilde iz kalır.