Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #1 Öncellikle merhaba, merak ediyorum diş teli taktıran var mı bu sene? Maliyeti ne kadar benim de ön dişlerim hafif üst üste ve alt dişimin biri hafif yamuk. Ne kadara yaparlar ortalama bir fiyat söyleyen olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Öncellikle merhaba, merak ediyorum diş teli taktıran var mı bu sene? Maliyeti ne kadar benim de ön dişlerim hafif üst üste ve alt dişimin biri hafif yamuk. Ne kadara yaparlar ortalama bir fiyat söyleyen olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 45 Bin ile 70 bin arasında bulursun.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #3 Cursor dedi: 45 Bin ile 70 bin arasında bulursun. Genişletmek için tıkla... Dişlerin yamukluğuna göre fiyat değişiyor mu? benim az yamukluk var ve çift çene 30 bin TL olarak gösteriyor internette.
Cursor dedi: 45 Bin ile 70 bin arasında bulursun. Genişletmek için tıkla... Dişlerin yamukluğuna göre fiyat değişiyor mu? benim az yamukluk var ve çift çene 30 bin TL olarak gösteriyor internette.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #4 4-5 ay önce taktırdım, dişlerim pek yamuk değildi ancak 4 tane 20'lik dis çekildi. 50-60k arası bir fiyata yaptırmış olmam lazım.
4-5 ay önce taktırdım, dişlerim pek yamuk değildi ancak 4 tane 20'lik dis çekildi. 50-60k arası bir fiyata yaptırmış olmam lazım.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: 4-5 ay önce taktırdım, dişlerim pek yamuk değildi ancak 4 tane 20'lik dis çekildi. 50-60k arası bir fiyata yaptırmış olmam lazım. Genişletmek için tıkla... Nerde tedavi oldunuz İstanbul mu? Devlet hastanesinde takarlar mı diş teli ve ne kadar tutar?
SEMIKAANCAKIR dedi: 4-5 ay önce taktırdım, dişlerim pek yamuk değildi ancak 4 tane 20'lik dis çekildi. 50-60k arası bir fiyata yaptırmış olmam lazım. Genişletmek için tıkla... Nerde tedavi oldunuz İstanbul mu? Devlet hastanesinde takarlar mı diş teli ve ne kadar tutar?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #6 Salazerj dedi: Nerede tedavi oldunuz İstanbul mu? Devlet hastanesinde takarlar mı diş teli ve ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Devleti bilmiyorum maalesef, evet İstanbul da taktırdım.
Salazerj dedi: Nerede tedavi oldunuz İstanbul mu? Devlet hastanesinde takarlar mı diş teli ve ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Devleti bilmiyorum maalesef, evet İstanbul da taktırdım.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: Devleti bilmiyorum maalesef, evet İstanbul da taktırdım. Genişletmek için tıkla... İnternette tek çene 15-30K yazıyor ve taksit yapıyorlar mı özel diş hastaneleri 6 veya 12 ay?
SEMIKAANCAKIR dedi: Devleti bilmiyorum maalesef, evet İstanbul da taktırdım. Genişletmek için tıkla... İnternette tek çene 15-30K yazıyor ve taksit yapıyorlar mı özel diş hastaneleri 6 veya 12 ay?
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Kasım 2024 #8 Salazerj dedi: Nerede tedavi oldunuz İstanbul mu? Devlet hastanesinde takarlar mı diş teli ve ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Devlette takılıyor ama sıra beklemek gibi bir durum var.
Salazerj dedi: Nerede tedavi oldunuz İstanbul mu? Devlet hastanesinde takarlar mı diş teli ve ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Devlette takılıyor ama sıra beklemek gibi bir durum var.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #9 Salazerj dedi: İnternette tek çene 15-30K yazıyor ve taksit yapıyorlar mı özel diş hastaneleri 6 veya 12 ay? Genişletmek için tıkla... Fiyatı gidip almak gerekiyor. Ben 12 ay taksit yaptırdım.
Salazerj dedi: İnternette tek çene 15-30K yazıyor ve taksit yapıyorlar mı özel diş hastaneleri 6 veya 12 ay? Genişletmek için tıkla... Fiyatı gidip almak gerekiyor. Ben 12 ay taksit yaptırdım.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #10 Abdllh11 dedi: Devlette takılıyor ama sıra beklemek gibi bir durum var. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ne kadar bekletirler? Tedavi karşılıyor ama galiba malzemeyi sen ödüyorsun çoğu kişi öyle diyor. Malzeme fiyatı ne kadar?
Abdllh11 dedi: Devlette takılıyor ama sıra beklemek gibi bir durum var. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ne kadar bekletirler? Tedavi karşılıyor ama galiba malzemeyi sen ödüyorsun çoğu kişi öyle diyor. Malzeme fiyatı ne kadar?