Diş teli taktırmak ne kadar tutar?

Evet biliyorum ne kadar bekletirler? Tedavi karşılıyor ama galiba malzemeyi sen ödüyorsun çoğu kişi öyle diyor. Malzeme fiyatı ne kadar?

Evet malzemeyi sen alıyorsun onlar da yurt dışından geliyor diye biliyorum o yüzden pahalı oluyor gidip sormak gerekir hocam fiyatlar şu an nasıl hiç bilmiyorum, ne kadar bekletirler o konuda da bilgim yok maalesef.

Bu çoğu yere göre değişir. 18 yaş altıysan ve estetik için değildir raporu alırsan SGK destekliyor bir kısmını. Devlet hastanesine bulaşma 4-5 yıla anca sıra gelir. Özelde ise dediğim gibi ortodontik tedavi ücretleri değişir. Sen en iyisi muayene ol, orada sana kesin fiyatı söylerler.

Benim dişler çok aşırı yamuk değil muhtemelen rapor vermezler. Evet bende özelde yaptırmak istiyorum benim dişler fazla yamuk olmadığı için Diş Teli mi taktırmak mantıklı yoksa Şeffaf plak mı? Ve Şefaf plak daha mı pahalı yada Diş Teline göre ucuz mu?

Metal braket tedavisi tabii ki çok daha ucuz oluyor. Plak tedavisi ise bunun 1.5-2 katına denk gelir. Metal braket tek çene için ortalama 15-25K fiyat alırsın diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…