Diş teli tedavisinde braket takmak için para alırlar mı?

Frukocooline

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün yemek yerken briketi yanlışlıkla yuttum. Sonradan fark ettim. Normalde braketi yapıştırmak için ek ücret almıyorlardı. Yeni braket için ücret alırlar mı? Hiç deneyimleyen oldu mu?

Merhaba bugün yemek yerken briketi yanlışlıkla yuttum. Sonradan fark ettim. Normalde braketi yapıştırmak için ek ücret almıyorlardı. Yeni braket için ücret alırlar mı? Hiç deneyimleyen oldu mu?

Yaptırdığın yere göre değişir fakat ilk birkaç taneye kadar almayabilirler. Bir yerden sonra ücret istiyorlar çünkü.

Alacaklarını zannetmiyorum. Binlerce lira para verdiğin bir yerde bir tane ufacık metal parçasını esirgemezler herhalde. Doktora gittiğinde bu konu hakkında karşılaştığın sonucu paylaşır mısın?

Alacaklarını zannetmiyorum. Binlerce lira para verdiğin bir yerde bir tane ufacık metal parçasını esirgemezler herhalde. Doktora gittiğinde bu konu hakkında karşılaştığın sonucu paylaşır mısın?

Yarın için randevu alacağım döndüğümde gelişmelerden sizleri haberdar ederim hocam ilginiz için teşekkürler iyi günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…