Diş Teli

Princess Azula

Hectopat
Yer
From Mathilda
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi forumlar. Diş teli takanlara bir şey soracağım. Benim dişlerimde hafif çarpıklık var bunu diş teli taktırarak çözmek istiyorum ama bir sorun var. Antalya'nın bir ilçesinde yaşıyorum burada da ortodontik diş hekimleri var ama akrabalar Antalya'da yaptır daha rahat olur diyor. Diş hekimi seçimi bu konuda önemli mi? Önemliyse Antalya'dan randevu alacağım açılınca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi forumlar. Diş teli takanlara bir şey soracağım. Benim dişlerimde hafif çarpıklık var bunu diş teli taktırarak çözmek istiyorum ama bir sorun var. Antalya'nın bir ilçesinde yaşıyorum burada da ortodontik diş hekimleri var ama akrabalar Antalya'da yaptır daha rahat olur diyor. Diş hekimi seçimi bu konuda önemli mi? Önemliyse Antalya'dan randevu alacağım açılınca.
Önemli olan ortodontistlerin tecrübeleri ve dikkatleri. Kurumsal bir yer olması, paracı olmaması, gerçekten düzgün konuşmaları önemlidir. Ortodontistinin dediklerini de yaptığında iyileşme süren daha kısalıyor. İlginçtir 17 ayda ortodontik tedavim bitti.

Devlet hastanesinde yaptıranlarda var. Ama bence güveneceğin bir özel diş hekinde yapıtman daha doğru olur devlet hastanesine nazaran daha ilgili olur özel diş hekimleri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı