Diş telinde lastik ağrı yapıyor

mimimi

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1/2 aydır diş teli takıyorum. Doktorum 1 hafta önce lastiklere başlamamı söyledi. Her gün düzenli olarak takıyorum. Başlarda sadece sağ tarafımda ağrı vardı. Daha sonrasında sağ tarafımın diş etleri hafiften şişmeye başladı. Ağzımı kıpırdatırken zorluk çekiyorum. Dışarıdan veya içeriden şişkinlik gözükmüyor ama ağızımın içinde şişkinliği hissediyorum. Son 2 gündür yanaklarımda batmalar var, diş telinden oluşan bir batma değil. Sanki sivri bir iğneyi yavaş yavaş yanağıma batırıyorlar gibi, hafif hafif karıncalanıyor. Her gün karamfil kullanıyorum ayrıca günde 1 kere parol alıyorum. Kulaklarım zonklamaya başladı. Kafama inme indi ve sanki yüzümün hafiften şiştiğini hissediyorum. Bir sorun çıkar mı tedavi süresince? Bazen ağrı kafama da vurduğundan dolayı lastikleri çıkarmam gerekiyor. Doktoruma söylemeli miyim yoksa normal bir durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 sene diş teli kullandım. Hatta çenem ileride olduğu için dışarıdan takılan metal bir aparat da kullandım. Dediğim kadar ağrı hiçbir zaman yaşamadım. Kesinlikle söylemelisin.

Bende diş teli ve lastik kullanıyorum sadece ilk başlarda ağrı biraz yaptı, sizinkinde anormallik var gibi, doktorunuza danışmak en doğrusu olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…