Diş yaptırması sonrası ağrı normal mi?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Arkadaşlar merhaba. Ben 2 hafta önce dişlerimi yaptırdım yani genetik olan bir sebep yüzünden sonra dolgu koydu ve beni yollattı dedi ki ağrırsa yani dayanılamayacak derecede ağrırsa gel kanal tedavisine başlayalım dedi. Eğer ağrımazsa 2 sene sonra kanal tedavisi olacağım. Çarşamba günü doktorda olmam gerekiyor ve benim ufacık hiç acıtmayan bir ağrım var. İki dişimin arasına tırnağımla bastırınca böyle hiç can yakmayan bir ağrı oluyor ufak şekilde ama dolgunun hemen bittiği yerde yani dolgudan sonra dişte. Sızlama falan yapmıyor bu arada hiç. Bir ara o bölgeyle sert et çiğnemiştim ondan dolayı olabilir mi?

Açıklamayı kendin yazmışsın et yediğin için tatlı bir ağrı var diş fırçanı yumuşak uçla değiştir gargara ve diş ipi kulan.

Panik olmana gerek yok bence, sakince düşünürsen eğer; kanal tedavisi açık dişe yapılır, sinirler açıkta kaldığından dolayı hava teması olduğunda ağrı yapar. Dolgu ile sinir temasından oluyordur zamanla alışırsın zaten alışmazsan doktorun dediği gibi ağrı yapar kanal tedavisi yapılıp o bölgedeki sinirler alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…