Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #1 Evden birisi koronavirüs şüphesine sahip şu an, haftasonu dışarı çıkmak için izin almamiz lazım ve 193 gibi bir numarayı arayın diyor. Orada da çok kuyruk var. e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz diyor robot. Nasıl yapacağız e-Devlet üzerinden?
Evden birisi koronavirüs şüphesine sahip şu an, haftasonu dışarı çıkmak için izin almamiz lazım ve 193 gibi bir numarayı arayın diyor. Orada da çok kuyruk var. e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz diyor robot. Nasıl yapacağız e-Devlet üzerinden?
tekarabagidelim Kilopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 18 26 Aralık 2020 #2 E Devlet üzerinden E-Başvuru(İçişleri Bakanlığı) sekmesi üzerinden yapabilirsiniz başvurunuzu ama hemen onaylanır mı bilemiyorum
E Devlet üzerinden E-Başvuru(İçişleri Bakanlığı) sekmesi üzerinden yapabilirsiniz başvurunuzu ama hemen onaylanır mı bilemiyorum
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #3 tekarabagidelim dedi: E Devlet üzerinden E-Başvuru(İçişleri Bakanlığı) sekmesi üzerinden yapabilirsiniz başvurunuzu ama hemen onaylanır mı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... 24 saat süreceğini falan söylediler direkt olarak gidebilirsiniz ceza yerseniz de yersiniz dedi sekreter, gittik biz de teşekkürler.
tekarabagidelim dedi: E Devlet üzerinden E-Başvuru(İçişleri Bakanlığı) sekmesi üzerinden yapabilirsiniz başvurunuzu ama hemen onaylanır mı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... 24 saat süreceğini falan söylediler direkt olarak gidebilirsiniz ceza yerseniz de yersiniz dedi sekreter, gittik biz de teşekkürler.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.500 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Aralık 2020 #4 Korona şüphesi varsa neden dışarı çıkmak istiyorsun?
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #5 Biz inşaat içindeyiz. Direkt devlet binasına gidip izin alıyoruz. Ama virüs şüphesi varsa neden çıkıyorsunuz?
Biz inşaat içindeyiz. Direkt devlet binasına gidip izin alıyoruz. Ama virüs şüphesi varsa neden çıkıyorsunuz?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.500 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Aralık 2020 #6 Korona şüphesi varsa ara ambulansı. Durumu ağırsa gelirler.