Dışarı çıkmaya utanıyorum

Evet doğru söylüyorsunuz şimdi hatırladım. Ben karıştırdım.

Niye utandığınızı bulun önce. Sonra onları çözümlemeye çalışın. O da olmazsa zorla da olsa yaparak alışacaksınız.

Average patrick bateman pp.

Ya mesela bir yere gitmem gerekiyor ya. Tanıdık bir esnaf çıkıyor sürekli rahat olamıyorum. Bana bakmadığı an hızlıca geçiyorum. Eğer bana bakarsa, içime saçma sapan konuşmak zorunluymuş gibi bir his geliyor. Esnafların önünden kafam rahat geçmek istiyorum suçluluk duymak istemiyorum. Konuşmak zorunda hissetmek istemiyorum.

Son düzenleme:

Bende benzer durumdaydım sanırmı bi ara, yani bende sanırım sorun özgüven problemi vardı, bir şekilde kendimi geliştirmeye çalıştım ders ve yazılım ile uğraşıyorum o yönde, o biraz bana güven verdi gibi geliyor ve insanlarla öyle çok gülmeli tarzı konuşmasamda konuşuyordum, bir şekilde azaldı gibi. Ve tabii neyden böyle olduğunu bulmaya çalışabilirsin, insanların senin hakkında düşüneceği şeylerden mi korkuyorsun yargılanmaktan falan tarzı, suçluluğun kaynağı nedir yani birnevi, kişinin kalbi kırılacağından mı falan?

"İlaçla uyutup faydası olmayacak" söylemi bence çok yanlış. Doktor desteğini mutlak alın.

Kişinin kalbinin kırılacağından değil çünkü karşımdaki kişinin umrunda bile olmadığını biliyorum. Ben kendi içimde huzursuz hissediyorum kendimi. Yani biri bana bakınca konuşma zorunluluğu varmış gibi hissedip saçma sapan yürüyüşüm otomatik yavaşlıyor karşıdaki kişide ben sohbet etmeye geldim zannedip bir şeyler anlatıyor dinlemek zorunda kalıyorum o ortamdan ayrılamıyorum çoğu insanda böyle çok iyi dinleyiciyim. Benim işim var diyemiyorum ayrılamıyorum ortamdan utanıyorum. Sürekli böyle oluyor.

Ev de oturmaya devam ettiğin sürece hasta olmaya devam edersin.
Hep dene bugün de başaramadım ama yine dışarı çıktım demelisin.
Biliyorum geçmiyor gibi hissettiyor ama geçecek.
Hiçbir şey yapamazsan bile ileride askere gittiğin zaman döndükten sonra bir kere kendine soracaksın ben kimim diye umarım anlamışsındır ne demek istediğimi.

ingilizceniz varsa Dr. K'nın videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Yoksa da ingilizce öğrenin en azından x2 daha özgüvenli olursunuz :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…