T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.988 Makaleler 1 Çözümler 28 25 Nisan 2024 #11 barisakarsu dedi: Evet o broşürleri, afişleri görüyorum. Onların izinli olduklarını sanıyorum ki rahat rahat otobüs duraklarına bile asıyorlar. Genişletmek için tıkla... Emin olun hiçbirinin izni yok. Bizim burada onun graffitisini bile yapiyorlar duvarlara yerlere. Kimse bir şey demiyor. Normalde basbayağı vandalizmdir bu. Sana da kimse bir şey demez.
barisakarsu dedi: Evet o broşürleri, afişleri görüyorum. Onların izinli olduklarını sanıyorum ki rahat rahat otobüs duraklarına bile asıyorlar. Genişletmek için tıkla... Emin olun hiçbirinin izni yok. Bizim burada onun graffitisini bile yapiyorlar duvarlara yerlere. Kimse bir şey demiyor. Normalde basbayağı vandalizmdir bu. Sana da kimse bir şey demez.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 25 Nisan 2024 #12 barisakarsu dedi: Burada paylaşmam sakıncalı olabilir marka ismi falan vermeyeyim ama kısaca açıklayayım size; Türk işçilerini çıkarıp, yurt dışından işçi getirip çalıştıran bir firma. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Hindistan'dan işçi getiren, beyaz et sektöründeki L*** Gıda Sanayi firması mı acaba?
barisakarsu dedi: Burada paylaşmam sakıncalı olabilir marka ismi falan vermeyeyim ama kısaca açıklayayım size; Türk işçilerini çıkarıp, yurt dışından işçi getirip çalıştıran bir firma. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Hindistan'dan işçi getiren, beyaz et sektöründeki L*** Gıda Sanayi firması mı acaba?