BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 5 Mayıs 2022 #51 Hocam açabildiniz mi evinizin kapısını.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #52 Telefonu yeni şarja taktım. Açtım kapıyı en sonunda. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 5 Mayıs 2022 #53 TriqetraZ dedi: Telefonu yeni şarja taktım. Açtım kapıyı en sonunda. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam saat kaçta açtınız? Epey dışarıda kaldınız anlaşılan.
TriqetraZ dedi: Telefonu yeni şarja taktım. Açtım kapıyı en sonunda. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam saat kaçta açtınız? Epey dışarıda kaldınız anlaşılan.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 5 Mayıs 2022 #54 TriqetraZ dedi: Telefonu yeni şarja taktım. Açtım kapıyı en sonunda. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl açtınız hocam merak ettim de.
TriqetraZ dedi: Telefonu yeni şarja taktım. Açtım kapıyı en sonunda. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl açtınız hocam merak ettim de.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #55 The 5008 dedi: Nasıl açtınız hocam merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Videodaki yöntemle ama biraz da kendi yorumumu kattım. Yukarı tam çıkacağı noktaya kadar kendime çektim sonra ittirdim. Benim açamamın sebebi kapı da gevşeme payı yoktu neredeyse. Yeni yapıldığı için galiba. 264523 dedi: Hocam saat kaçta açtınız? Epey dışarıda kaldınız anlaşılan. Genişletmek için tıkla... 8-9 gibi.
The 5008 dedi: Nasıl açtınız hocam merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Videodaki yöntemle ama biraz da kendi yorumumu kattım. Yukarı tam çıkacağı noktaya kadar kendime çektim sonra ittirdim. Benim açamamın sebebi kapı da gevşeme payı yoktu neredeyse. Yeni yapıldığı için galiba. 264523 dedi: Hocam saat kaçta açtınız? Epey dışarıda kaldınız anlaşılan. Genişletmek için tıkla... 8-9 gibi.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 5 Mayıs 2022 #56 TriqetraZ dedi: 8-9 gibi. Genişletmek için tıkla... Oha. O kadar zaman dışarıda mı beklediniz? Nerede uyudunuz ne yaptınız ne ettiniz?
TriqetraZ dedi: 8-9 gibi. Genişletmek için tıkla... Oha. O kadar zaman dışarıda mı beklediniz? Nerede uyudunuz ne yaptınız ne ettiniz?
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #57 CHRİS W4LKER dedi: Oha. O kadar zaman dışarıda mı beklediniz? Nerede uyudunuz ne yaptınız ne ettiniz? Genişletmek için tıkla... Uyumadım hocam. Dışarda dolaştım. Ebook vb. indirdim. Onu okudum. Zor da olsa bir şekilde geçti zaman. İçeri geçince de devrildim direkt.
CHRİS W4LKER dedi: Oha. O kadar zaman dışarıda mı beklediniz? Nerede uyudunuz ne yaptınız ne ettiniz? Genişletmek için tıkla... Uyumadım hocam. Dışarda dolaştım. Ebook vb. indirdim. Onu okudum. Zor da olsa bir şekilde geçti zaman. İçeri geçince de devrildim direkt.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 5 Mayıs 2022 #58 TriqetraZ dedi: Uyumadım hocam. Dışarıda dolaştım. Ebook vb. indirdim. Onu okudum. Zor da olsa bir şekilde geçti zaman. İçeri geçince de devrildim direkt. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
TriqetraZ dedi: Uyumadım hocam. Dışarıda dolaştım. Ebook vb. indirdim. Onu okudum. Zor da olsa bir şekilde geçti zaman. İçeri geçince de devrildim direkt. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 5 Mayıs 2022 #59 TriqetraZ dedi: Uyumadım hocam. Dışarda dolaştım. Ebook vb. indirdim. Onu okudum. Zor da olsa bir şekilde geçti zaman. İçeri geçince de devrildim direkt. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
TriqetraZ dedi: Uyumadım hocam. Dışarda dolaştım. Ebook vb. indirdim. Onu okudum. Zor da olsa bir şekilde geçti zaman. İçeri geçince de devrildim direkt. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.