QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Şubat 2024 #11 484334 dedi: Belki hayvanları incelemeye filan çıkabilirsiniz hatta bir YouTube kanalı bile açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Köy derken o kadar değil BİM bile var mahalle diyebiliriz. Altunay_TR dedi: Meraktan soruyorum. Satranç ile aranız nasıl? Genişletmek için tıkla... Berbat. Öğrenmek isterim zaman şey amaçlı ama ona da üşeniyorum
484334 dedi: Belki hayvanları incelemeye filan çıkabilirsiniz hatta bir YouTube kanalı bile açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Köy derken o kadar değil BİM bile var mahalle diyebiliriz. Altunay_TR dedi: Meraktan soruyorum. Satranç ile aranız nasıl? Genişletmek için tıkla... Berbat. Öğrenmek isterim zaman şey amaçlı ama ona da üşeniyorum
A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #12 QuasarWhisper dedi: Berbat. Öğrenmek isterim zaman şey amaçlı ama ona da üşeniyorum Genişletmek için tıkla... Beraber oynayabiliriz diyecektim de.
QuasarWhisper dedi: Berbat. Öğrenmek isterim zaman şey amaçlı ama ona da üşeniyorum Genişletmek için tıkla... Beraber oynayabiliriz diyecektim de.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Şubat 2024 #13 Altunay_TR dedi: Beraber oynayabilirz diyecektim de. Genişletmek için tıkla... Yani, berbat oynuyorum ve bir oyunu berbat oynarsan zevk vermiyor. Üzgünüm bilmiyorum oynamayı.
Altunay_TR dedi: Beraber oynayabilirz diyecektim de. Genişletmek için tıkla... Yani, berbat oynuyorum ve bir oyunu berbat oynarsan zevk vermiyor. Üzgünüm bilmiyorum oynamayı.
A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #14 QuasarWhisper dedi: Yani, berbat oynuyorum ve bir oyunu berbat oynarsan zevk vermiyor. Üzgünüm bilmiyorum oynamayı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız var mı?
QuasarWhisper dedi: Yani, berbat oynuyorum ve bir oyunu berbat oynarsan zevk vermiyor. Üzgünüm bilmiyorum oynamayı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız var mı?
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Şubat 2024 #15 Altunay_TR dedi: Bilgisayarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, telefonum var.
A Altunay_TR Picopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 297 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #16 QuasarWhisper dedi: Hayır, telefonum var. Genişletmek için tıkla... Aklıma fikir gelmiyor. Bende dışarı çıkmayı sevmeyen birisiyim.
QuasarWhisper dedi: Hayır, telefonum var. Genişletmek için tıkla... Aklıma fikir gelmiyor. Bende dışarı çıkmayı sevmeyen birisiyim.
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.647 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #17 Köy gibi bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz, eğer öyleyse günde 3-4 saat boyunca doğa içinde kafa dinleyebilirsiniz. Spor vb. şeylerde yapılabilir.
Köy gibi bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz, eğer öyleyse günde 3-4 saat boyunca doğa içinde kafa dinleyebilirsiniz. Spor vb. şeylerde yapılabilir.
Aiden O Malley Femtopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #18 spor yapın, youtube'a içerik üretin bisiklet alıp dışarda takılın, hayvanlarla da takılın yapılır yani bir şeyler
spor yapın, youtube'a içerik üretin bisiklet alıp dışarda takılın, hayvanlarla da takılın yapılır yani bir şeyler
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Şubat 2024 #19 rebatr dedi: Köy gibi bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz, eğer öyleyse günde 3-4 saat boyunca doğa içinde kafa dinleyebilirsiniz. Spor vb. şeylerde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Evde spor yapabilirim dışarıda sadece koşu yapabilirim ama onu da yapamam. Şunu düşünemiyorum. Birisi sana bakıyor ve gülüyor kostuguna. Ve mahalle yani köy kadar da değil.
rebatr dedi: Köy gibi bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz, eğer öyleyse günde 3-4 saat boyunca doğa içinde kafa dinleyebilirsiniz. Spor vb. şeylerde yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Evde spor yapabilirim dışarıda sadece koşu yapabilirim ama onu da yapamam. Şunu düşünemiyorum. Birisi sana bakıyor ve gülüyor kostuguna. Ve mahalle yani köy kadar da değil.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 4 Şubat 2024 #20 Kahvede dayılarla çayına tavla at, kaldırıma oturup gelen geçen kızları kes.