Threats0n Femtopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 2 6 Ocak 2025 #1 Dışarıda pelerin veya pelerine benzer bir şey giyerek dolaşmak yasak mıdır? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Dışarıda pelerin veya pelerine benzer bir şey giyerek dolaşmak yasak mıdır? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 Threats0n dedi: Dışarıda pelerin veya pelerine benzer bir şey giyerek dolaşmak yasak mıdır? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2390334 Genişletmek için tıkla... Öyle bir yasak olduğunu sanmıyorum da niye böyle bir şey sordunuz anlamadım
Threats0n dedi: Dışarıda pelerin veya pelerine benzer bir şey giyerek dolaşmak yasak mıdır? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2390334 Genişletmek için tıkla... Öyle bir yasak olduğunu sanmıyorum da niye böyle bir şey sordunuz anlamadım
GhettoTafo Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 386 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 Threats0n dedi: Dışarıda pelerin veya pelerine benzer bir şey giyerek dolaşmak yasak mıdır? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2390334 Genişletmek için tıkla... Giy gez bişi olmaz.
Threats0n dedi: Dışarıda pelerin veya pelerine benzer bir şey giyerek dolaşmak yasak mıdır? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Eki Görüntüle 2390334 Genişletmek için tıkla... Giy gez bişi olmaz.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 797 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 Herkesin kendi tarzi kime ne ama cübbe şalvar takımı daha çok yakışır.
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 Eylem yapacaksan yasaktır ama yapmazssan sadece polislere köşeye çekip ne işsin lan sen diye sorguya çekerler.
Eylem yapacaksan yasaktır ama yapmazssan sadece polislere köşeye çekip ne işsin lan sen diye sorguya çekerler.
L0fi Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #7 Hayır, yasak değil.