Dışarıda veya okulda evdeki bilgisayara nasıl bağlanılır?

Kesinlikle Anydesk ama kurulumdan sonra, evden çıkmadan önce bir dene 🙂 Özel parola ekleme özelliği vardı, şu an ismini tam olarak hatırlamıyorum ama güvenlik sekmesinin altında bulunuyordu. Teamviewer ve Alpemix'e nazaran yanlış hatırlamıyorsam Anydesk'te ID değişmiyordu.
siz özel id veriyorsunuz ancak teamviewer'da da kullanıcı hesabı açarsanız anydeske göre daha kolay giriliyo.

Anydeskte vermiş olduğunuz kullanıcı adını programı silip tekrar yükledikten sonra tekrar veremiyorsunuz ve o vermiş olduğunuz kullanıcı adına da giriş yapamıyorsunuz, anydesk kendisine neden böyle bir isim çöplüğü yaratıyor anlamış değilim.

Hocam unuttum gitti konuyu kusura bakmayın. TeamViewer indirdim parolayı da ayarladım istediğim gibi bağlanıyorum. He tek sorunu kasıyor, bayağı kasıyor hem de.
onun da yolları var, ayarlarda bağlantı optimizasyonunu kalite değilde veri tasarrufu modu gibi bi moda alırsanız daha olur. Bir de yine ayarlarda bağlandığınız cihazın "masaüstü duvarkağıdını gösterme" seçeneğini aktifleştirin, bir nebze bağlantı rahatlayacaktır.

Ayrıca bağlandığınız cihazın bağlı olduğu internetin upload hızının da bi nebze iyi olması lazım

Onun da yolları var, ayarlarda bağlantı optimizasyonunu kalite değil de veri tasarrufu modu gibi bir moda alırsanız daha olur. Bir de yine ayarlarda bağlandığınız cihazın "masaüstü duvarkağıdını gösterme" seçeneğini aktifleştirin, bir nebze bağlantı rahatlayacaktır.

Ayrıca bağlandığınız cihazın bağlı olduğu internetin upload hızının da bir nebze iyi olması lazım.

İnternet konusunda sıkıntım yok ama o ilk dediğiniz ayarı yapayım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı