Mysh Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #1 Dışarıda yürümek, kitap okumak dışında aktivite bulamıyorum. Öneriniz var mı?
KubaModer Picopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 Spor aletleri ile spor yapabilirsiniz.
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 20 Şubat 2023 #3 Mysh dedi: Dışarıda yürümek, kitap okumak dışında aktivite bulamıyorum. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş bulup akşam saatlerinde bisikletle dışarı çıkmak. Bir arkadaşınızla gece ETS 2 de tır sürmek. Otobüse binip saatlerce gezmek. Yakınınızdaki ile gitmek ve orayı gezmek.
Mysh dedi: Dışarıda yürümek, kitap okumak dışında aktivite bulamıyorum. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş bulup akşam saatlerinde bisikletle dışarı çıkmak. Bir arkadaşınızla gece ETS 2 de tır sürmek. Otobüse binip saatlerce gezmek. Yakınınızdaki ile gitmek ve orayı gezmek.