19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 8 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bütçe fark etmez canım bu akşam yemeği dışarıdan yemek yemek istiyor. Sizce hangi restorandan hangi menüyü yiyeyim?
Arkadaşlar bütçe fark etmez canım bu akşam yemeği dışarıdan yemek yemek istiyor. Sizce hangi restorandan hangi menüyü yiyeyim?
M mesut14145 Centipat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 439 8 Temmuz 2022 #2 19atakan05 dedi: Arkadaşlar bütçe fark etmez canım bu akşam yemeği dışarıdan yemek yemek istiyor. Sizce hangi restorandan hangi menüyü yiyeyim? Genişletmek için tıkla... Senin ne yemek istediğini, bütçeni hayal mi edelim? Veya neleri sevmediğini canın ne çekiyorsa söyle. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
19atakan05 dedi: Arkadaşlar bütçe fark etmez canım bu akşam yemeği dışarıdan yemek yemek istiyor. Sizce hangi restorandan hangi menüyü yiyeyim? Genişletmek için tıkla... Senin ne yemek istediğini, bütçeni hayal mi edelim? Veya neleri sevmediğini canın ne çekiyorsa söyle.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 8 Temmuz 2022 #3 19atakan05 dedi: Arkadaşlar bütçe fark etmez canım bu akşam yemeği dışarıdan yemek yemek istiyor. Sizce hangi restorandan hangi menüyü yiyeyim? Genişletmek için tıkla... Instagram'ı aç yemek sayfalarında dolaş hangisini canın çekerse onu söyle.
19atakan05 dedi: Arkadaşlar bütçe fark etmez canım bu akşam yemeği dışarıdan yemek yemek istiyor. Sizce hangi restorandan hangi menüyü yiyeyim? Genişletmek için tıkla... Instagram'ı aç yemek sayfalarında dolaş hangisini canın çekerse onu söyle.
19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 8 Temmuz 2022 #4 mesut14145 dedi: Senin ne yemek istediğini Bütçeni hayal mi edelim veya neleri sevmediğinş canın ne çekiyorsa söyle Genişletmek için tıkla... Sorsan söylerim bu kadar zor değil yemek önerisi yapmak Ayrıca yazdığım mesajı okusan yukarıda yazıyorum ki "bütçe fark etmez"
mesut14145 dedi: Senin ne yemek istediğini Bütçeni hayal mi edelim veya neleri sevmediğinş canın ne çekiyorsa söyle Genişletmek için tıkla... Sorsan söylerim bu kadar zor değil yemek önerisi yapmak Ayrıca yazdığım mesajı okusan yukarıda yazıyorum ki "bütçe fark etmez"
19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 8 Temmuz 2022 #5 mesut14145 dedi: Tamam git nusretten söyle Madem fark etmiyor bütçe Genişletmek için tıkla... Söylerim hiç bi sıkıntı yok seni bilmiyorum ama en azından param var
mesut14145 dedi: Tamam git nusretten söyle Madem fark etmiyor bütçe Genişletmek için tıkla... Söylerim hiç bi sıkıntı yok seni bilmiyorum ama en azından param var
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #6 Domino's Pizza gider bence.
19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 8 Temmuz 2022 #7 Newasky dedi: Domino's Pizza gider bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce ordan hangi pizzayı yiyim öneriniz var mı?
Newasky dedi: Domino's Pizza gider bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce ordan hangi pizzayı yiyim öneriniz var mı?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #8 19atakan05 dedi: Hocam sizce ordan hangi pizzayı yiyim öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Alerji vs. durumunuzu bilmeden önermem zararlı olur. Ben şahsen sucuksever yiyorum ordan.
19atakan05 dedi: Hocam sizce ordan hangi pizzayı yiyim öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Alerji vs. durumunuzu bilmeden önermem zararlı olur. Ben şahsen sucuksever yiyorum ordan.
SmokinesTheProtectq Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #9 Arkadaşa katılıyorum eğer oturduğunuz yerde nusr-et varsa güzel bir hamburger menü söyleyebilirsin.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #10 19atakan05 dedi: Hocam sizce ordan hangi pizzayı yiyim öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Mantarlı ve zeytinli olsun hocam.
19atakan05 dedi: Hocam sizce ordan hangi pizzayı yiyim öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Mantarlı ve zeytinli olsun hocam.