E edizkurtz Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 132 13 Mayıs 2020 #1 Bu günlerde dışarıdan yemek söylemek ne kadar mantıklı? Söylenilir mi?
ömerAlabay Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 191 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #2 Aslında yorum yapabilmek için detaylı bir araştırma yapmak lazım. Virüsün nelerden bulaştığını araştırırsanız cevabınızı bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Aslında yorum yapabilmek için detaylı bir araştırma yapmak lazım. Virüsün nelerden bulaştığını araştırırsanız cevabınızı bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2020 #3 Valla ben haftalardan beri söylüyorum bana bulaşan bir şey olmadı. Sokağa çıkma yasağım var, evde yiyecek bir şey yok mecburum.
Valla ben haftalardan beri söylüyorum bana bulaşan bir şey olmadı. Sokağa çıkma yasağım var, evde yiyecek bir şey yok mecburum.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Mayıs 2020 #4 Ben dışarıdan hamburger istemiştim eve gelince "kurye taşıyıcı olabilir" paketinden çıkartıp tabağa koymuştum. Sizde böyle minik önlemler alabilirsiniz.
Ben dışarıdan hamburger istemiştim eve gelince "kurye taşıyıcı olabilir" paketinden çıkartıp tabağa koymuştum. Sizde böyle minik önlemler alabilirsiniz.
SanalAzrail Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 273 13 Mayıs 2020 #5 Zorunda değilsen alma, alsan da bir şey olmaz ama hiç riske girmemek en iyisi. ÖmerKudin dedi: Ben dışarıdan hamburger istemiştim eve gelince "kurye taşıyıcı olabilir" paketinden çıkartıp tabağa koymuştum. Sizde böyle minik önlemler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya hamburgeri hazırlayan eleman taşıyıcıysa?
Zorunda değilsen alma, alsan da bir şey olmaz ama hiç riske girmemek en iyisi. ÖmerKudin dedi: Ben dışarıdan hamburger istemiştim eve gelince "kurye taşıyıcı olabilir" paketinden çıkartıp tabağa koymuştum. Sizde böyle minik önlemler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya hamburgeri hazırlayan eleman taşıyıcıysa?
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Mayıs 2020 #6 SanalAzrail dedi: Zorunda değilsen alma, alsan da bir şey olmaz ama hiç riske girmemek en iyisi. Ya hamburgeri hazırlayan eleman taşıyıcıysa? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Minik bir önlem. Hamburgeri hazırlayana adam taşıyıcıysa... Eh düşünmesem daha iyi
SanalAzrail dedi: Zorunda değilsen alma, alsan da bir şey olmaz ama hiç riske girmemek en iyisi. Ya hamburgeri hazırlayan eleman taşıyıcıysa? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Minik bir önlem. Hamburgeri hazırlayana adam taşıyıcıysa... Eh düşünmesem daha iyi
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.806 Makaleler 13 Çözümler 13 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 13 Mayıs 2020 #7 Evde kendin hazırlamak en iyisi ama mecbur kalırsanız kaliteli, hijyenik, güvenilir ve bilindik yerden alırsanız sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Evde kendin hazırlamak en iyisi ama mecbur kalırsanız kaliteli, hijyenik, güvenilir ve bilindik yerden alırsanız sorun çıkacağını düşünmüyorum.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 13 Mayıs 2020 #8 Kaspersky Kullanıcısı dedi: Kaliteli, hijyenik, güvenilir ve bilindik yerden alırsanız sorun çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek vermeniz mümkün mü acaba?
Kaspersky Kullanıcısı dedi: Kaliteli, hijyenik, güvenilir ve bilindik yerden alırsanız sorun çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek vermeniz mümkün mü acaba?
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2020 #9 mr_hidir dedi: örnek vermeniz mümkün mü acaba Genişletmek için tıkla... Restoran puanı yüksek yerlerden sipariş verirseniz daha iyi olur. Benim sipariş ettiğim yerler genelde eldiven ve maske kullanan kuryeler kullanıyor.
mr_hidir dedi: örnek vermeniz mümkün mü acaba Genişletmek için tıkla... Restoran puanı yüksek yerlerden sipariş verirseniz daha iyi olur. Benim sipariş ettiğim yerler genelde eldiven ve maske kullanan kuryeler kullanıyor.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 13 Mayıs 2020 #10 Crims0n St0rm dedi: Restoran puanı yüksek yerlerden sipariş verirseniz daha iyi olur. Benim sipariş ettiğim yerler genelde eldiven ve maske kullanan kuryeler kullanıyor. Genişletmek için tıkla... HMM anladım sağ olun.
Crims0n St0rm dedi: Restoran puanı yüksek yerlerden sipariş verirseniz daha iyi olur. Benim sipariş ettiğim yerler genelde eldiven ve maske kullanan kuryeler kullanıyor. Genişletmek için tıkla... HMM anladım sağ olun.