RRaidyn Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 873 Çözümler 3 13 Mayıs 2020 #21 Fastfood zincirlerinden soylemek pek guvenli gelmiyor bana. Illa soylenecekse, yakinlarda ki restorant en uygunudur.
Fastfood zincirlerinden soylemek pek guvenli gelmiyor bana. Illa soylenecekse, yakinlarda ki restorant en uygunudur.
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2020 #22 Hocam kurye önemli kuryede sorun yoksa problem yok, virüs 68 derece üstünde duramıyor diye araştırma yapmıştım, ama yine de önermem dışarıdan yemek söylemeyi.
Hocam kurye önemli kuryede sorun yoksa problem yok, virüs 68 derece üstünde duramıyor diye araştırma yapmıştım, ama yine de önermem dışarıdan yemek söylemeyi.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 13 Mayıs 2020 #23 Riske girmemek lazım. Kendin malzemeleri alıp basit yemekler yapabilmelisin
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Mayıs 2020 #24 LeViAcKeRMaN dedi: Riske girmemek lazım. Kendin malzemeleri alıp basit yemekler yapabilmelisin Genişletmek için tıkla... Ben geçen sokak yasağında patatesi yaktım. Yumurta da yapamadım. Kadınların, annelerin değerini bilin be... (Son cümle genel olarak yazıldı. Alıntı yapılan kişiye değil.)
LeViAcKeRMaN dedi: Riske girmemek lazım. Kendin malzemeleri alıp basit yemekler yapabilmelisin Genişletmek için tıkla... Ben geçen sokak yasağında patatesi yaktım. Yumurta da yapamadım. Kadınların, annelerin değerini bilin be... (Son cümle genel olarak yazıldı. Alıntı yapılan kişiye değil.)
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 13 Mayıs 2020 #25 181272 dedi: Ben geçen sokak yasağında patatesi yaktım. Yumurta da yapamadım. Kadınların, annelerin değerini bilin be... Genişletmek için tıkla... Youtube aç ve videoları izle. Nasıl yapıyorlar bir bak. Zamanla öğrenirsin Çok zor değil. Tek zor olan yemek yaparken o dağınıklığı toplamak
181272 dedi: Ben geçen sokak yasağında patatesi yaktım. Yumurta da yapamadım. Kadınların, annelerin değerini bilin be... Genişletmek için tıkla... Youtube aç ve videoları izle. Nasıl yapıyorlar bir bak. Zamanla öğrenirsin Çok zor değil. Tek zor olan yemek yaparken o dağınıklığı toplamak
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Mayıs 2020 #26 LeViAcKeRMaN dedi: O dağınıklığı toplamak Genişletmek için tıkla... Hele onu hiç sorma. Karşı cinsin evde yaptığı işlerin ne kadar önemli olduğunu asla unutmamak gerek.
LeViAcKeRMaN dedi: O dağınıklığı toplamak Genişletmek için tıkla... Hele onu hiç sorma. Karşı cinsin evde yaptığı işlerin ne kadar önemli olduğunu asla unutmamak gerek.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Mayıs 2020 #27 181272 dedi: Hele onu hiç sorma. Karşı cinsin evde yaptığı işlerin ne kadar önemli olduğunu asla unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Karşı cins yapmıyor ki bunları sadece. Yalnız yaşayan erkek görmedin mi hiç
181272 dedi: Hele onu hiç sorma. Karşı cinsin evde yaptığı işlerin ne kadar önemli olduğunu asla unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Karşı cins yapmıyor ki bunları sadece. Yalnız yaşayan erkek görmedin mi hiç
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 13 Mayıs 2020 #28 Jira dedi: Karşı cins yapmıyor ki bunları sadece. Yalnız yaşayan erkek görmedin mi hiç Genişletmek için tıkla... Hala pizza yapıyor musun?
Jira dedi: Karşı cins yapmıyor ki bunları sadece. Yalnız yaşayan erkek görmedin mi hiç Genişletmek için tıkla... Hala pizza yapıyor musun?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Mayıs 2020 #29 LeViAcKeRMaN dedi: Hala pizza yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tek başıma becerdiğim söylenemez
LeViAcKeRMaN dedi: Hala pizza yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tek başıma becerdiğim söylenemez
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Mayıs 2020 #30 Jira dedi: Karşı cins yapmıyor ki bunları sadece. Yalnız yaşayan erkek görmedin mi hiç Genişletmek için tıkla... Benim akrabalarım arasında yok. Aniden karantina yüzünden üstüne tek kalınca çok ağır geliyor.
Jira dedi: Karşı cins yapmıyor ki bunları sadece. Yalnız yaşayan erkek görmedin mi hiç Genişletmek için tıkla... Benim akrabalarım arasında yok. Aniden karantina yüzünden üstüne tek kalınca çok ağır geliyor.