GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #21 ben patrix dedi: Bu dişlerle insan bile yer dişler kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Diş dışında nasıl?
ben patrix dedi: Bu dişlerle insan bile yer dişler kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Diş dışında nasıl?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 2 Temmuz 2022 #22 Çok amatörce olmuş. Dişler çok berbat duruyor. Arka plan rengi ve daire ben ne alaka diyor resmen. Yazı fontu desen o da aynı şekilde. Kısaca kötü
Çok amatörce olmuş. Dişler çok berbat duruyor. Arka plan rengi ve daire ben ne alaka diyor resmen. Yazı fontu desen o da aynı şekilde. Kısaca kötü
ismaiilklc Kilopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 59 Çözümler 2 Yer Birecik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BT hoca adayı 2 Temmuz 2022 #23 İyi günler. Dişleri biraz daha büyük ve ağızdan taşmış şekilde çizin. Ayrıca öndeki iki dişi biraz daha büyük yapın. Program olarak Adobe Illustrator kullanın daha iyi ürünler çıkarırsınız.
İyi günler. Dişleri biraz daha büyük ve ağızdan taşmış şekilde çizin. Ayrıca öndeki iki dişi biraz daha büyük yapın. Program olarak Adobe Illustrator kullanın daha iyi ürünler çıkarırsınız.
Iconium Picopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 165 Yer Konya/Azerbaycan 2 Temmuz 2022 #24 İşinin ehli değilsin. Adama acıdım şimdiden.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #25 Iconium dedi: İşinin ehli değilsin. Adama acıdım şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni tasarımcıyım saçma sapan konuşmayın. 2 gündür yapıyorum bu işi sadece.
Iconium dedi: İşinin ehli değilsin. Adama acıdım şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni tasarımcıyım saçma sapan konuşmayın. 2 gündür yapıyorum bu işi sadece.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 2 Temmuz 2022 #26 _____ Son düzenleme: 2 Temmuz 2022
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Temmuz 2022 #27 Bir paint şaheseri. Bu şekilde kat kat iyi olur bence.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.173 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 2 Temmuz 2022 #28 Teru dedi: Eki Görüntüle 1438539 Bir paint şaheseri. Bu şekilde kat kat iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Biraz güzele benzemiş dişler korkutucu değil, ama yine de eksikleri var bence.
Teru dedi: Eki Görüntüle 1438539 Bir paint şaheseri. Bu şekilde kat kat iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Biraz güzele benzemiş dişler korkutucu değil, ama yine de eksikleri var bence.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #29 Teru dedi: Eki Görüntüle 1438539 Bir paint şaheseri. Bu şekilde kat kat iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yapmayı ben de biliyorum. Adam 32 dişi de gözüksün dedi.
Teru dedi: Eki Görüntüle 1438539 Bir paint şaheseri. Bu şekilde kat kat iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yapmayı ben de biliyorum. Adam 32 dişi de gözüksün dedi.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Temmuz 2022 #30 GreatArcher dedi: Hocam böyle yapmayı ben de biliyorum. Adam 32 dişi de gözüksün dedi. Genişletmek için tıkla... Adama götür ikisini de göster. Sonra de ki hangisi müşteri çeker? Benimkini seçmezse kendi kaybeder. Leon Dayı dedi: Biraz güzele benzemiş dişler korkutucu değil, ama yine de eksikleri var bence. Genişletmek için tıkla... Paint ile dişleri düzelttim gerisi benlik değil.
GreatArcher dedi: Hocam böyle yapmayı ben de biliyorum. Adam 32 dişi de gözüksün dedi. Genişletmek için tıkla... Adama götür ikisini de göster. Sonra de ki hangisi müşteri çeker? Benimkini seçmezse kendi kaybeder. Leon Dayı dedi: Biraz güzele benzemiş dişler korkutucu değil, ama yine de eksikleri var bence. Genişletmek için tıkla... Paint ile dişleri düzelttim gerisi benlik değil.