Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.173 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 2 Temmuz 2022 #31 GreatArcher dedi: Hocam böyle yapmayı ben de biliyorum. Adam 32 dişi de gözüksün dedi. Genişletmek için tıkla... Biliyorsanız ne duruyorsunuz hemen yapın.
GreatArcher dedi: Hocam böyle yapmayı ben de biliyorum. Adam 32 dişi de gözüksün dedi. Genişletmek için tıkla... Biliyorsanız ne duruyorsunuz hemen yapın.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.989 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Temmuz 2022 #32 Leon Dayı dedi: Biliyorsanız ne duruyorsunuz hemen yapın. Genişletmek için tıkla... Doktor bunu istemiş.
Leon Dayı dedi: Biliyorsanız ne duruyorsunuz hemen yapın. Genişletmek için tıkla... Doktor bunu istemiş.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #33 Tasarımı düzenledim. Dosya Ekleri 3.PNG 31,3 KB · Görüntüleme: 86
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Temmuz 2022 #34 Arka planı beyaz yapıp, kaplumbağaya renk versen nasıl olur?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #35 Yas1n dedi: Arka planı beyaz yapıp, kaplumbağaya renk versen nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bu hali kötü mü?
Yas1n dedi: Arka planı beyaz yapıp, kaplumbağaya renk versen nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bu hali kötü mü?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Temmuz 2022 #36 GreatArcher dedi: Bu hali kötü mü? Genişletmek için tıkla... Sanki o zaman biraz daha net bir logo olur gibi geldi.
GreatArcher dedi: Bu hali kötü mü? Genişletmek için tıkla... Sanki o zaman biraz daha net bir logo olur gibi geldi.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #37 Yas1n dedi: Sanki o zaman biraz daha net bir logo olur gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Dişleri nasıl?
Yas1n dedi: Sanki o zaman biraz daha net bir logo olur gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Dişleri nasıl?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Temmuz 2022 #38 GreatArcher dedi: Dişleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Parlaklık tam olmamış gibi. Hem de eğer 32 diş istiyorsa bence daha farklı bir şekilde yapmalısın.
GreatArcher dedi: Dişleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Parlaklık tam olmamış gibi. Hem de eğer 32 diş istiyorsa bence daha farklı bir şekilde yapmalısın.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #39 Yas1n dedi: Parlaklık tam olmamış gibi. Hem de eğer 32 diş istiyorsa bence daha farklı bir şekilde yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam 32 diş dediği yani dişleri belli olsun anlamında söyledi onu. 32 tane diş koy demedi yani.
Yas1n dedi: Parlaklık tam olmamış gibi. Hem de eğer 32 diş istiyorsa bence daha farklı bir şekilde yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam 32 diş dediği yani dişleri belli olsun anlamında söyledi onu. 32 tane diş koy demedi yani.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Temmuz 2022 #40 GreatArcher dedi: Hocam 32 diş dediği yani dişleri belli olsun anlamında söyledi onu. 32 tane diş koy demedi yani. Genişletmek için tıkla... Anladım ama böyle pek olmamış gibi.
GreatArcher dedi: Hocam 32 diş dediği yani dişleri belli olsun anlamında söyledi onu. 32 tane diş koy demedi yani. Genişletmek için tıkla... Anladım ama böyle pek olmamış gibi.