GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Temmuz 2022 #1 Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Dosya Ekleri 6.PNG 18,6 KB · Görüntüleme: 162 Son düzenleme: 1 Temmuz 2022
Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş?
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Gayet tatlı olmuş bence.
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 1 Temmuz 2022 #3 Dişlerin daha baskın olduğu bir görsel olabilirmiş. "Turtle" isminde giyim firması aklımda canlandı direkt ya da simgesi bu olan.
Dişlerin daha baskın olduğu bir görsel olabilirmiş. "Turtle" isminde giyim firması aklımda canlandı direkt ya da simgesi bu olan.
Walcott Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 484 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #5 GreatArcher dedi: Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence kabuğundaki çizgileride yap daha detaylı görünür.
GreatArcher dedi: Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence kabuğundaki çizgileride yap daha detaylı görünür.
O OSEDION Centipat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #6 GreatArcher dedi: Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence çok sade kullanılabilir ama biraz daha sadeleştirilip hoş bir görünüm sunulabilir.
GreatArcher dedi: Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence çok sade kullanılabilir ama biraz daha sadeleştirilip hoş bir görünüm sunulabilir.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 1 Temmuz 2022 #7 Konsept güzel ancak kaplumbağa Paint'ten çizilmiş gibi, biraz daha yumuşak kenarlara sahip olabilirdi bence.
Konsept güzel ancak kaplumbağa Paint'ten çizilmiş gibi, biraz daha yumuşak kenarlara sahip olabilirdi bence.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #8 Büyük dişli ve hatları pürüzsüz bir kaplumbağa ile daha iyi olmalı.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 1 Temmuz 2022 #9 GreatArcher dedi: Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence bunu konsept tasarım olarak gösterip kişiye fikirleri sormalısınız. Daha pürüzsüz ve tatlı gözüken bir kaplumbağa daha iyi olabilir.
GreatArcher dedi: Dün bir dişçi kliniği, dişleri gözüken gülen kaplumbağa temalı bir logo yapmamı istedi. Ben de böyle bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Bence bunu konsept tasarım olarak gösterip kişiye fikirleri sormalısınız. Daha pürüzsüz ve tatlı gözüken bir kaplumbağa daha iyi olabilir.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Temmuz 2022 #10 Ali Pınar dedi: Konsept güzel ancak kaplumbağa Paint'ten çizilmiş gibi, biraz daha yumuşak kenarlara sahip olabilirdi bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi nasıl? Kenarlarını düzelttim. Dosya Ekleri 7.PNG 23,9 KB · Görüntüleme: 92
Ali Pınar dedi: Konsept güzel ancak kaplumbağa Paint'ten çizilmiş gibi, biraz daha yumuşak kenarlara sahip olabilirdi bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi nasıl? Kenarlarını düzelttim.