RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Voidu üzerinden WELCOMEVOIDU veya WELCOMEBACK kupon kodunu kullanarak 14,49 TL'ye Disco Elysium alabilirsiniz. Disco Elysium - The Final Cut | Steam - PC Games Disco Elysium - The Final Cut is a groundbreaking role playing game. You’re a detective with a unique skill system at your disposal and a whole city to carve ... www.voidu.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Voidu üzerinden WELCOMEVOIDU veya WELCOMEBACK kupon kodunu kullanarak 14,49 TL'ye Disco Elysium alabilirsiniz. Disco Elysium - The Final Cut | Steam - PC Games Disco Elysium - The Final Cut is a groundbreaking role playing game. You’re a detective with a unique skill system at your disposal and a whole city to carve ... www.voidu.com
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.891 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #2 The final cut sürümü 20 lira. Tüm oyun seslendirilmiş ve daha çok görev var. Onu almak daha mantıklı.
The final cut sürümü 20 lira. Tüm oyun seslendirilmiş ve daha çok görev var. Onu almak daha mantıklı.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.970 Çözümler 11 2 Aralık 2024 #3 Gamersgate'de de aynı fiyatta, oradan da alabilirsiniz. ahmttunc dedi: The Final Cut sürümü 20 lira. Tüm oyun seslendirilmiş ve daha çok görev var. Onu almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... İkisi de The Final Cut sürümü. 20 lira olanda ekstradan art booklet ve soundtrack var.
Gamersgate'de de aynı fiyatta, oradan da alabilirsiniz. ahmttunc dedi: The Final Cut sürümü 20 lira. Tüm oyun seslendirilmiş ve daha çok görev var. Onu almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... İkisi de The Final Cut sürümü. 20 lira olanda ekstradan art booklet ve soundtrack var.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Aralık 2024 #4 Steam key nereye geliyor? bulamadım.
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #5 Yuiis dedi: Steam key nereye geliyor? bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kısa bir süre sonra mailinize geliyor.
Yuiis dedi: Steam key nereye geliyor? bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kısa bir süre sonra mailinize geliyor.
centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 691 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #6 RoxyRekt dedi: Kısa bir süre sonra mailinize geliyor. Genişletmek için tıkla... Kaç dakikada geliyor ? 35 dakikadır bekliyorum gelmedi. Son düzenleme: 2 Aralık 2024
RoxyRekt dedi: Kısa bir süre sonra mailinize geliyor. Genişletmek için tıkla... Kaç dakikada geliyor ? 35 dakikadır bekliyorum gelmedi.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.891 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #7 centrumboss dedi: Kaç dakikada geliyor ? 20 dakikadır bekliyorum gelmedi. Genişletmek için tıkla... Spam klasörüne bak.
centrumboss dedi: Kaç dakikada geliyor ? 20 dakikadır bekliyorum gelmedi. Genişletmek için tıkla... Spam klasörüne bak.
centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 691 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #8 ahmttunc dedi: Spam klasörüne bak. Genişletmek için tıkla... Baktım, yok.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.891 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #9 centrumboss dedi: Baktım, yok. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazsana, bana 30 saniyede geldi. Mailinde tüm klasörlere bak. Yeni, yıldızlı vs.
centrumboss dedi: Baktım, yok. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazsana, bana 30 saniyede geldi. Mailinde tüm klasörlere bak. Yeni, yıldızlı vs.
centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 691 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #10 ahmttunc dedi: Desteğe yazsana, bana 30 saniyede geldi. Mailinde tüm klasörlere bak. Yeni, yıldızlı vs. Genişletmek için tıkla... Canlı destek yok maalesef, mail attım bekliyorum. Oyun gelmedi, mailime cevap da gelmedi. İade işlemini başlattım, 15 lirasında değilim ama bir daha bu siteden sipariş vermem. Son düzenleme: 2 Aralık 2024
ahmttunc dedi: Desteğe yazsana, bana 30 saniyede geldi. Mailinde tüm klasörlere bak. Yeni, yıldızlı vs. Genişletmek için tıkla... Canlı destek yok maalesef, mail attım bekliyorum. Oyun gelmedi, mailime cevap da gelmedi. İade işlemini başlattım, 15 lirasında değilim ama bir daha bu siteden sipariş vermem.