DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.962 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 9 Ağustos 2023 #11 Bu fiyata göre çok kaliteli bir oyun. Disco Elysium: The Final Cut Disco Elysium: The Final Cut for PC game reviews & Metacritic score: Disco Elysium - The Final Cut is the definitive edition of the smash-hit RPG. Pursue your political dreams in new quests, meet and question more of the city's l... www.metacritic.com
Bu fiyata göre çok kaliteli bir oyun. Disco Elysium: The Final Cut Disco Elysium: The Final Cut for PC game reviews & Metacritic score: Disco Elysium - The Final Cut is the definitive edition of the smash-hit RPG. Pursue your political dreams in new quests, meet and question more of the city's l... www.metacritic.com
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 9 Ağustos 2023 #12 Resmen bedava fiyat, bence alınır mı diye sormayın Bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu devirde 15 TL'ye iki ekmeği zar zor alırsınız.
Resmen bedava fiyat, bence alınır mı diye sormayın Bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu devirde 15 TL'ye iki ekmeği zar zor alırsınız.
maxvell Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik müh. adayı 9 Ağustos 2023 #13 KeyN_N dedi: Bu fiyata bedava ancak herkese gitmeyebilir. RPG hastalarını bile belli bir yerde bayabiliyor diyalogların paragraf gibi olması. Genişletmek için tıkla... Bi ara başladım bi yerden sonra sıkıyor. Sevenlere lafım yok ama herkese gitmez gerçekten
KeyN_N dedi: Bu fiyata bedava ancak herkese gitmeyebilir. RPG hastalarını bile belli bir yerde bayabiliyor diyalogların paragraf gibi olması. Genişletmek için tıkla... Bi ara başladım bi yerden sonra sıkıyor. Sevenlere lafım yok ama herkese gitmez gerçekten
PPrens Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2023 #14 Mükemmel bir oyun, yalnız diyalog ve metin aşırı fazla. Kitap okumak isteyen alsın arkadaşın dediği gibi.
Mükemmel bir oyun, yalnız diyalog ve metin aşırı fazla. Kitap okumak isteyen alsın arkadaşın dediği gibi.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #15 Şimdiye kadar neden satın almamışım acaba. Aldım gitti. Teşekkürler.