Disco Elysium alınır mı?

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Epic'te indirimde gördüğüm kadarıyla. Bu türe hiç aşina değilim ama başlamak istiyorum ve herkes tarafından övüldüğünü gördüm. Oyun uzun ve bu türde ilk oyunum olacağı için bayabilir diyorlar. Ayrıca çok uzun kitap okumayı sevmem. Sizce beni sıkar mı yoksa 150 TL'ye alınır mı?

Epic'te indirimde gördüğüm kadarıyla. Bu türe hiç aşina değilim ama başlamak istiyorum ve herkes tarafından övüldüğünü gördüm. Oyun uzun ve bu türde ilk oyunum olacağı için bayabilir diyorlar. Ayrıca çok uzun kitap okumayı sevmem. Sizce beni sıkar mı yoksa 150 TL'ye alınır mı?
Kesinlikle sıkar çünkü oyunun neredeyse her şeyi okumak.

Benim için değişik bir deneyimdi Disco Elysium. Gizemi çözmeye calısmak beni oyuna çekmişti, keyif almıştım ama herkese göre değil. Verdiğiniz bilgilere gore kimse bir yorum yapamaz sıkabilir de keyif de alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Hocam bende uzun kitap okumayı sevmem hatta normalde kitap okumayı da pek sevmem. 17 yıllık hayatımda belki de 5-10 kitap okumuşumdur ama Disco Elysium çok farklı bir deneyim kesinlikle oynayın.

Yani oyunun bence kitap okuma ile bir ilgisi yok. Evet oyun bildiğiniz okuma üzerine kurulu ama içinde yaşadığınız deneyimler olsun gizemler olsun karakterle kendinizi bağdaştırmanız falan alın bence.

herkese hitap etmez full okuma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı