Disco elysium başlatma hatası

Mechanicboy0

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar "disco elysium " adlı oyunu başlattığımda oyunun logosu çıkıyor sonra siyah bir ekran beliriyor ve oyunun kendine has mouse imleci geliyor ama dakikalarca beklememe rağmen oyun hiçbir şekilde başlamıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı ve laptop kullandığım için özellikle oyunu NVIDIA ekran kartıyla çalıştırdım. Konu hakkında yapmam gereken başka bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunu çözdünüz mü?

Arkadaşlar aynı hatayı birçok yerden araştırdım ve şöyle çözdüm; oyunu açtığınız gibi alt+enter tuşlarına basarak oyunu pencereli moda alın yine aynı şekilde donma olacak bekleyin ve oyunun müziği girince oyun ekranına tıklayın birkaç kez. Bu şekilde başladı bende umarım faydalı olur.

Bilgi için teşekkürler dostum bende işe yaradı. Bende şunu keşfettim. Alt + enter yapmadan normal şekilde bekleyip, müzik geldiğinde ekrana bikaç kere tıklayıp cevap vermesini bekle dediğimizde oyun geliyor. Anlamadığım neden böyle bir şey yaşıyoruz?

Evet senin dediğin yöntemle de oyunu açabiliyoruz şimdi deneyince fark ettim. Bu sorunu neden yaşıyoruz kısmına gelirsek inan hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…