Disco Elysium oynamak YDT'ye katkı sağlar mı?

RK800

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Dilciyim bu sene daha çok TYT çalışacağım. Boş zamanımda Disco Elysium BG3 Fallout New Vegas oynamak reading ve tabii ki skill testlerinde ne kadar faydası dokunur yoksa direkt ders çalışmak iyi midir sizce?
Mesela Disco Elysium da öğrendiğim tüm kelimeleri not ederek yaptım hem eğlen hem öğren durumu olur mu sizce?
Not: YDT de skills kısmında duruma uygun düşen ifade tamamen RPG ve 5 soru.
Dahası readingler de aynı kafada 15 soru.

Kelime öğrenme konusunda yardımı dokundu mu bilmiyorum ancak okuduğunu anlamada kesinlikle RPG'lerin yardımı dokunuyor. Fallout hariç dediklerin ve ekstra başka RPG'ler oynadım bu yaşıma kadar. Şu an YKS'ye hazırlanıyorum aynı senin gibi TYT çalışıyorum ve Türkçe netim 30 altına düşmüyor. 30-34 arası değişiyor o da dil bilgisi sayısına bağlı. Yabancı dil konusunda da katkı sağlıyor elbet ama bence yeterli değil.

Hocam merhaba, bir aralar voscreen çok popülerdi halen daha var, yaygın. Bu dediğim siteyi öneririm eğlencelidir gayet, dizi ve filmlerden alıntılar var seviyeler mevcut.

Vay be, biz sayısalcılar türev integral çalışırken millet oyun oynayarak sınav çalışıyor.
Öyle ya bir dilci olmak varrr bu dünyada

Ben katkı sağlayacağını düşünüyorum ama her yeni bir kelime gördüğünde oyunu durdurup, çevirip geri dönmek oyundan aldığın zevki azaltabilir. Deneyerek görmen gerek.
Sorun olmaz active passive muhabbetinden iyidir.

Son düzenleme:
Dil testinin bu güzelliği iyi. Her yaptığınız çalışma sınavda katkı sağlayabilir. Belki de izlediğiniz bir dizi ya da filmdeki kelime çıkacak. Bunu bilemeyiz. Boş vaktinizde oyuna da vakit ayırın, derse de vakit ayırın.

Ben katkı sağlayacağını düşünüyorum ama her yeni bir kelime gördüğünde oyunu durdurup, çevirip geri dönmek oyundan aldığın zevki azaltabilir. Deneyerek görmen gerek.

Disco Elysium'da tek tuşla dil değiştirebiliyorsun o şekilde kolaylıkla bakabilir. Ama diğer oyunlarda zevki düşürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…