E eskiman Kilopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 75 4 Nisan 2023 #1 Görseldeki gibi metinde kareler oluşuyor(İngilizce kullandığımda sorun yok.) Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 20230404_142246.jpg 166,5 KB · Görüntüleme: 293
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Son güncelleme de böyle bir şey oldu. Yamanın ilk yayınlandığı sürümde böyle bir hata yoktu. Geri bildirim yapılması lazım. Artı 0 Eksi
Son güncelleme de böyle bir şey oldu. Yamanın ilk yayınlandığı sürümde böyle bir hata yoktu. Geri bildirim yapılması lazım.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 28 Şubat 2024 #3 eskiman dedi: Görseldeki gibi metinde kareler oluşuyor(İngilizce kullandığımda sorun yok.) Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Son güncelleme de böyle bir şey oldu. Yamanın ilk yayınlandığı sürümde böyle bir hata yoktu. Geri bildirim yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum, çözebildiniz mi acaba? Artı 0 Eksi
eskiman dedi: Görseldeki gibi metinde kareler oluşuyor(İngilizce kullandığımda sorun yok.) Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Son güncelleme de böyle bir şey oldu. Yamanın ilk yayınlandığı sürümde böyle bir hata yoktu. Geri bildirim yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum, çözebildiniz mi acaba?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #4 Borgore dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben bir süre sonra oyundan sıkıldığım için devam etmedim ve bıraktım. Artı 0 Eksi
Borgore dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben bir süre sonra oyundan sıkıldığım için devam etmedim ve bıraktım.
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 1 Mart 2024 #5 Penetrator God dedi: Ben bir süre sonra oyundan sıkıldığım için devam etmedim ve bıraktım. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun. Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: Ben bir süre sonra oyundan sıkıldığım için devam etmedim ve bıraktım. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun.