Disco Elysium vs Pillars of Eternity 2

MaskeliÇilek

Hectopat
Selamlar, bu iki RPG oyunundan bir tanesini almak istiyorum. İngilizce seviyem B2-C1 seviyelerinde. Hangisinin dili daha az ağır? Hangisini almalıyım, hikaye ve oynanış anlamında hangisi daha iyidir? Bunlar dışında önerebileceğiniz izometrik bir RPG oyunu var mı? (Divinity Original Sin2, Pathfinder, PoE oynadım.)

Benim gördüğüm kadarıyla Disco Elysium'un dili müthiş derecede ağır. Ben de B2 seviyesindeyim ama bulaşmak istemiyorum. Wasteland 2-3'e bakabilirsin ama 2. oyunu 20 saat oynayıp bıraktım. Çok çok uzun ve sıkıcıydı. Oyuncuyu yormak için her şeyi yapıyordu. Ama Wasteland 3 gayet olumlu yorumlar aldı ben de 2-3 saat oynadım karakter yaratmasından tur savaşlar ve seçimler çok hoşuma gitti bakabilirsin.

Teşekkürler önerin için ama Wasteland 3'ün fiyatı biraz tuzlu. Ben bu tarz değil de, saydığım oyunlar tarzında bir şeyler arıyorum. Yine de teşekkürler, bir ara deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…