Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 29 Mart 2021 #1 Arkadaşlar disconnect diye çok kullanılan bir güvenlik eklentisi var onu kurdum bayağı puan almış ve Firefox doğrulamış. Fakat ben yine de korkuyorum virüs olur mu? Disconnect - Chrome Web MaÄazası Disconnect tracker protection makes the web more private, secure, and faster. chrome.google.com Firefox'tan doğrulanıp çok kullanıcısı olan bir şeye bile şüphe duyuyorum. Çünkü sanal dünyada hiçbir şeye güvenim kalmadı teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Arkadaşlar disconnect diye çok kullanılan bir güvenlik eklentisi var onu kurdum bayağı puan almış ve Firefox doğrulamış. Fakat ben yine de korkuyorum virüs olur mu? Disconnect - Chrome Web MaÄazası Disconnect tracker protection makes the web more private, secure, and faster. chrome.google.com Firefox'tan doğrulanıp çok kullanıcısı olan bir şeye bile şüphe duyuyorum. Çünkü sanal dünyada hiçbir şeye güvenim kalmadı teşekkürler.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 29 Mart 2021 #2 Olmaz.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 Güvenli. Kullanabilirsiniz.
Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 29 Mart 2021 #4 ne olmaz Silinen üye dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla...
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 29 Mart 2021 #5 Göktuğ321 dedi: ne olmaz Genişletmek için tıkla... Virüs olmaz.