A Ahmetcan1491 Decapat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 3 23 Haziran 2019 #1 Discord'u sıfırdan indirip yüklediğim zaman ilk başta bu hatayı alıyorum. Daha sonra tamam'a bastığımda ise bu hatayı alıyorum. İşletim sistemim Windows 7, lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2019
Discord'u sıfırdan indirip yüklediğim zaman ilk başta bu hatayı alıyorum. Daha sonra tamam'a bastığımda ise bu hatayı alıyorum. İşletim sistemim Windows 7, lütfen yardım edin.
M Msmmd Decapat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 78 23 Haziran 2019 #2 Ahmetcan1491 dedi: Discord'u sıfırdan indirip yüklediğim zaman ilk başta bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 407757 Daha sonra tamam'a bastığımda ise bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 407758 İşletim sistemim Windows 7, lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu indirip dener misiniz Download Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center
Ahmetcan1491 dedi: Discord'u sıfırdan indirip yüklediğim zaman ilk başta bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 407757 Daha sonra tamam'a bastığımda ise bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 407758 İşletim sistemim Windows 7, lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu indirip dener misiniz Download Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center
A Ahmetcan1491 Decapat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 3 24 Haziran 2019 #3 . Msmmd dedi: Hocam bunu indirip dener misiniz Download Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Onu indirip denedim ama bu seferde discord net framework 4.5.2 yi yükledi fakat gene olmadı Sanırım sorun bende 0xc0000135 dll sinin olmaması nereden indirebileceğimi bilen varmı
. Msmmd dedi: Hocam bunu indirip dener misiniz Download Microsoft .NET Framework 4 (Web Yükleyicisi) from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Onu indirip denedim ama bu seferde discord net framework 4.5.2 yi yükledi fakat gene olmadı Sanırım sorun bende 0xc0000135 dll sinin olmaması nereden indirebileceğimi bilen varmı