Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 28 Şubat 2021 #1 Merhabalar, Discord'a girdim, Nitro'da 1 işareti vardı, baktığımda ücretsiz 1 ayı kullanmaya başla diyordu. Bunu nasıl aktifleştireceğim? Ayrıca bittiğinde otomatikmen silenecek mi, yoksa benden para mı alacak?
Merhabalar, Discord'a girdim, Nitro'da 1 işareti vardı, baktığımda ücretsiz 1 ayı kullanmaya başla diyordu. Bunu nasıl aktifleştireceğim? Ayrıca bittiğinde otomatikmen silenecek mi, yoksa benden para mı alacak?
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 28 Şubat 2021 #2 1-) Sanal kart açabilirsiniz kartta para olmadığı için çekemez. 2-) Eğer bir sanal kart yerine içinde para olan bir kart kullanırsanız otomatik para alır.
1-) Sanal kart açabilirsiniz kartta para olmadığı için çekemez. 2-) Eğer bir sanal kart yerine içinde para olan bir kart kullanırsanız otomatik para alır.
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 Ayarlar > Discord Nitro'ya git yukarıdan Nitro'yu kabul et senden kart bilgisi istiyecek oraya sanal kart girki bidahaki ayda para çekmesin. Şimdiden Hayırlı olsun
Ayarlar > Discord Nitro'ya git yukarıdan Nitro'yu kabul et senden kart bilgisi istiyecek oraya sanal kart girki bidahaki ayda para çekmesin. Şimdiden Hayırlı olsun
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 28 Şubat 2021 #4 403329 dedi: 1-) Sanal kart açabilirsiniz kartta para olmadığı için çekemez. 2-) Eğer bir sanal kart yerine içinde para olan bir kart kullanırsanız otomatik para alır. Genişletmek için tıkla... İninal kartım var içinde para yok şu anda onunla yapsam sıkıntı olur mu?
403329 dedi: 1-) Sanal kart açabilirsiniz kartta para olmadığı için çekemez. 2-) Eğer bir sanal kart yerine içinde para olan bir kart kullanırsanız otomatik para alır. Genişletmek için tıkla... İninal kartım var içinde para yok şu anda onunla yapsam sıkıntı olur mu?
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #5 Yamaner dedi: Merhabalar, Discord'a girdim, Nitro'da 1 işareti vardı, baktığımda ücretsiz 1 ayı kullanmaya başla diyordu. Eki Görüntüle 899586 Bunu nasıl aktifleştireceğim? Ayrıca bittiğinde otomatikmen silenecek mi, yoksa benden para mı alacak? Genişletmek için tıkla... Bitmeden önce iptal ederseniz 1 ay boyunca kullanabilirsiniz ve bittiğinde de para çekmez.
Yamaner dedi: Merhabalar, Discord'a girdim, Nitro'da 1 işareti vardı, baktığımda ücretsiz 1 ayı kullanmaya başla diyordu. Eki Görüntüle 899586 Bunu nasıl aktifleştireceğim? Ayrıca bittiğinde otomatikmen silenecek mi, yoksa benden para mı alacak? Genişletmek için tıkla... Bitmeden önce iptal ederseniz 1 ay boyunca kullanabilirsiniz ve bittiğinde de para çekmez.
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #6 Yamaner dedi: İninal kartım var içinde para yok şu anda onunla yapsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur içinde para yoksa sıkıntı yok zaten bitmeden iptal edebiliyorsun.
Yamaner dedi: İninal kartım var içinde para yok şu anda onunla yapsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur içinde para yoksa sıkıntı yok zaten bitmeden iptal edebiliyorsun.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 28 Şubat 2021 #7 Yamaner dedi: İninal kartım var içinde para yok şu anda onunla yapsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam olmaz.
Yamaner dedi: İninal kartım var içinde para yok şu anda onunla yapsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam olmaz.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 28 Şubat 2021 #8 icy_termination dedi: Olur içinde para yoksa sıkıntı yok zaten bitmeden iptal edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor içinde en az 1TL olması gerek.
icy_termination dedi: Olur içinde para yoksa sıkıntı yok zaten bitmeden iptal edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor içinde en az 1TL olması gerek.
Tamer Kaleros Femtopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 20 18 Haziran 2021 #9 Sanal kart bulursanız para çekmeyecektir. İyi günler.