Discord 1 aylık bedava teklifinden para çekti

Daha fazla  
Bugün mesajlar kısmında teklif yazısı gördüm. 1 ay ücretsiz yazıyordu direkt satın almaya karar verdim aldım. 75 TL paramı çekti fakat hala geri ödemedi. Öder mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün mesajlar kısmında teklif yazısı gördüm. 1 ay ücretsiz yazıyordu direkt satın almaya karar verdim aldım. 75 TL paramı çekti fakat hala geri ödemedi. Öder mi sizce?

Ödemeyecek anladığım kadarıyla diğer ay bedava olacak.

Bundan bahsediyorsanız yanlış anlamışsınız. 1 ay al, 1 ay da hediye kampanyası bu.

Hocam yanlış okuma ihtimalin olabilir mi çünkü ilk ay alıyosun 2. ay bedava oluyor.

Bunu aldıktan sonra iptal etsek 2. ay ücretsiz oluyor mu? Yoksa iptal etmemek mi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…