eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #1 Ücretsiz denemeyi aldım para çekti, bu nasıl iş?
AliKilicc Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #2 eyup7 dedi: Ücretsiz denemeyi aldım para çekti, bu nasıl iş? Genişletmek için tıkla... Normalde geri ödenmesi lazım çekilen paranın. Biraz bekleyin bakalım belki gelir para. Artı 0 Eksi
eyup7 dedi: Ücretsiz denemeyi aldım para çekti, bu nasıl iş? Genişletmek için tıkla... Normalde geri ödenmesi lazım çekilen paranın. Biraz bekleyin bakalım belki gelir para.
KS KS eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #3 AliKilicc dedi: Normalde geri ödenmesi lazım çekilen paranın. Biraz bekleyin bakalım belki gelir para. Genişletmek için tıkla... hocam şuana kadar gelen yok. normalde ne kadar sürede geliyor Artı 0 Eksi
AliKilicc dedi: Normalde geri ödenmesi lazım çekilen paranın. Biraz bekleyin bakalım belki gelir para. Genişletmek için tıkla... hocam şuana kadar gelen yok. normalde ne kadar sürede geliyor
AliKilicc Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #4 eyup7 dedi: hocam şuana kadar gelen yok. normalde ne kadar sürede geliyor Genişletmek için tıkla... Ben zamanında ücretsiz nitro aldığımda parayı çekip 30 saniye sonra falan geri gelmişti. Bu kadar uzun sürmesi normal değil gibi. Discord desteğe vs. ulaşmayı dene. Artı 0 Eksi
eyup7 dedi: hocam şuana kadar gelen yok. normalde ne kadar sürede geliyor Genişletmek için tıkla... Ben zamanında ücretsiz nitro aldığımda parayı çekip 30 saniye sonra falan geri gelmişti. Bu kadar uzun sürmesi normal değil gibi. Discord desteğe vs. ulaşmayı dene.
KS KS eyup7 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #5 AliKilicc dedi: Ben zamanında ücretsiz nitro aldığımda parayı çekip 30 saniye sonra falan geri gelmişti. Bu kadar uzun sürmesi normal değil gibi. Discord desteğe vs. ulaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ben dikkat etmedim de para çekmemiş teşekkürler ilginiz için Artı 0 Eksi
AliKilicc dedi: Ben zamanında ücretsiz nitro aldığımda parayı çekip 30 saniye sonra falan geri gelmişti. Bu kadar uzun sürmesi normal değil gibi. Discord desteğe vs. ulaşmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ben dikkat etmedim de para çekmemiş teşekkürler ilginiz için
AliKilicc Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #6 eyup7 dedi: Hocam ben dikkat etmedim de para çekmemiş teşekkürler ilginiz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
eyup7 dedi: Hocam ben dikkat etmedim de para çekmemiş teşekkürler ilginiz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.