Discord 2 aşamalı doğrulama kodları yok

Albis

Centipat
Daha fazla  
Selamlar,
Neden bilmiyorum ama Discord birdenbire beni hesabımdan atıp "şüpheli hareket belirledik" diye bir e-posta attı. Tekrar giriş denediğimde ise parolamı sıfırlamamı istedi. Buraya kadar her şey normaldi.
Fakat en son benden 2 aşamalı doğrulama kodlarımı istedi. Bu özelliği açalı çok olmuştu ve "amaaaan ne olacak ki" deyip kaydetmemiştim.

Eğer kaydetmiş olsaydım bile, PC'ye format attığım için artık yoklar.
Support'a mail attım ama "kodlar yoksa, hesap da yok" dediler.

Bu hesabı kurtarmanın bir yolu yok mu?

Selamlar,
Neden bilmiyorum ama Discord birdenbire beni hesabımdan atıp "şüpheli hareket belirledik" diye bir e-posta attı. Tekrar giriş denediğimde ise parolamı sıfırlamamı istedi. Buraya kadar her şey normaldi.
Fakat en son benden 2 aşamalı doğrulama kodlarımı istedi. Bu özelliği açalı çok olmuştu ve "amaaaan ne olacak ki" deyip kaydetmemiştim.

Maleseef yok. Gecen yıl aynı sorunu yasamıstım ılla gerekıyor kodlar cok saçma.

Selamlar,

2 aşamalı doğrulama için bir uygulama vs. kullandığını hatırlıyor musun? Google Authenticator gibi.

2 aşamalı doğrulama için bir uygulama vs. kullandığını hatırlıyor musun? Google Authenticator gibi.

Hayır kontrol ettim fakat yoktu.

Google Authenticator mu yoksa başka bir 2FA uygulamasımı kullanıyordunuz hocam? Bence en iyisi desteğe falan yazın.

Desteğe yazdım ve bana kodların olması zorunlu dediler buraya belki bir çözümü vardır umuduyla yazdım.

Maleseef yok. Gecen yıl aynı sorunu yasamıstım ılla gerekıyor kodlar cok saçma.

Evet gerçekten çok saçma alt tarafı bir Discord hesabı için fazla güvenlik.

Hayır kontrol ettim fakat yoktu.

Desteğe yazdım ve bana kodların olması zorunlu dediler buraya belki bir çözümü vardır umuduyla yazdım.

Evet gerçekten çok saçma alt tarafı bir Discord hesabı için fazla güvenlik.

Hocam bilmiyorum ama hesabınızı kurtarır veya yeni hesap açarsanız kesinlikle Google geçiş anahtarı falan kurun hesabınıza şifre kullanmadan Face ID veya parmak izi ile doğrulayın sonra telefonun sifresini falan girin isterseniz 2FA da ekleyebilirsiniz bunu mobil için diyorum bilgisayarda nasıl bilmiyorum ama yine de telefonunuzda yoksa Discord'u indirin hesabınıza giriş yapın ayrıca size tavsiyem telefonunuza Google Authenticator uygulamasını indirip iki aşamalı doğrulama kodlarıniz telefonunuzda durabilir. Bu sayede kaybolmazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı