Discord 2 aşamalı doğrulama kodu yanlış

AdilSafak

Hectopat
Daha fazla  
Discord hesabımda 2 aşamalı doğrulama kodları var. Başka hesaba girmek için ana hesabımdan çıkmıştım sonra girmek istediğimde 2 aşamalı kod yanlış hatası veriyor. Ne yapabilirim?

Discord hesabımda 2 aşamalı doğrulama kodları var. Başka hesaba girmek için ana hesabımdan çıkmıştım sonra girmek istediğimde 2 aşamalı kod yanlış hatası veriyor. Ne yapabilirim?

Aynı kodu ikinci kere kullanmadığınızdan emin misiniz?

Hiçbir şey yapamazsın şifre sıfırlama istesen bile şifre sıfırlamaya gittiğinde yine 2fa kodu soracak.

Evet her seferinde farklı kodları denedim hepsinde yanlış olduğunu söyledi.

Hocam o zaman yapılacak bir şey var mı bilemiyorum maalesef kusura bakmayın gerçekten yanlış bilgi verip sizi yanıltmak istemem ama son çare şifremi unuttum diyerek şifrenizi sıfırlamayı deneyin.

Hocam o zaman yapılacak bir şey var mı bilemiyorum maalesef kusura bakmayın yanlış bilgi verip sizi yanıltmak istemem ama şifremi unuttum diyerek şifrenizi sıfırlamayı deneyin.

Sorun şifrede değil 2 aşamalı kodları yazınca yanlış diyor ama çalışan kodlar dı.

Sorun şifrede değil 2 aşamalı kodları yazınca yanlış diyor ama çalışan kodlar dı.

Bir bakın hocam isterseniz sanırım buradaki arkadaş sizinle benzer bir sorun yaşamış.

Sorun çözüldü son anda bir tane kod doğru çıktı tek o kalmış kullanılmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…