Discord 2016 yılında kurulmuş hesap değerli midir?

Ben display name kısmına saçmalık demedim sizin öncelik sağlanması demenize saçmalık dedim. 2023-2022 hesapta güncelleme daha ilk günden gelirken eski hesapta sadece etiket vardı.

Ben display name kısmına saçmalık demedim sizin öncelik sağlanması demenize saçmalık dedim. 2023-2022 hesapta güncelleme daha ilk günden gelirken eski hesapta sadece etiket vardı.
Discord un güncelleme yamasında hesapların eskiliklerine göre ve nitro alıp almadıklarına göre öncelik verilecek yazıyor

Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar. Elimde 2016 yılında kurulmuş 1ID'li Discord hesabı var. Değerli midir acaba?
hortlatmak istemiyorum ama bana lazım o hesap

Maalesef hacı. Şu yeni isim olayından sonra vazgeçtik ;D

Bir süre sonra herkese gelecek, değeri kalmayacak. Benim 2022'li hesabıma da geldi mesela.

Bir süre sonra herkese gelecek, değeri kalmayacak. Benim 2022'li hesabıma da geldi mesela.
Hesabınızda nitro aboneliği var sanırım. Ve hayır değerli olacak. Önceden alınan değerli isimleri almak için çok para verecekler.

Hesabınızda nitro aboneliği var sanırım. Ve hayır değerli olacak. Önceden alınan değerli isimleri almak için çok para verecekler.
Tüm herkese gelmek üzere şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…